![]() |
Będe jechał z Katowic jakby co mam:
Łyżki,dędki T+P pompkie (do luftu, nie paliwową) Obie klamki, Linka uniwersalna (ponoć zastępuje sprzegła, gazu) Podstawowe narzędzia Świece i olej tel 664 452 152 |
Kurna szykujecie się jak na wyjazd przynajmniej 5000 km.... :D przecież AT się nie psuje :D
|
W zeszłym roku był wysyp łożysk podczas powrotów ze zlotów a nie pamiętam też zlotu na którym by nie poszła się walić jakaś dętka, linka itd :D
|
Aha jeszcze ważne info. Na mapce napisałem że skręt w las przy słupku o jakimś numerze. Wczoraj dostałem info od Dabala że słupki leżą sobie w rowie - ktoś je skosił. Wjazd do lasu będzie oznaczony naszą tablicą o ile nikt jej nie podpierniczy ...
|
Czyli trzeba szukać miejsca gdzie nie ma słupków, a Dabal:dizzy: leży w rowie ? :haha2:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na błędowie ktoś wracał kilkadziesiat kilometrów po opone dla kolegi tylko poto aby mógł dojechać, niestety nie pamiętam kto komu ale było to bardzo miłe!!! |
info-tankowanie
najbliższa stacja benzynowa to filia ORLENu
oddalona o 8km od ośrodka przy skręcie z 801 na Celejów czynna pn-sob w godz. 6-18 w niedzielę w godz. 7 - 15 wszyscy którzy mają ochotę wybać się na ON w sobote - bardzo prosimy aby dotankowali się przed wyjazem (zakładamy że będzie to o godz.10) do przejechania mamy ok 150km i nie bardzo jest gdzie zrobić to po drodze - planujemy poruszać sie boczkiem ;) |
O kurczę, full serwis, to jak dla zespołu fabrycznego rejli. Gratuluję pomysłu:Thumbs_Up:
|
Na czas zlotu będzie otwarty kurek z dobrego zbiornika :)
w zamian obiecałem że im stacji nie rozbierzemy ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |