![]()  | 

| 

ok,ok.Jak mi jeszcze wytlumaczysz co to jest mikser do nakretek w KTMie to gotow jestem ci uwierzyc.Mam drugiego duzego Kata i nogdy sie jeszcze z czyms takim nie spotkalem.Mozna to gdzies kupic,samemu zrobic?:D 
	 | 

Proszzz :D 
	 | 

To jest nic... pamiętam EXa 950 ADV na zlocie advrider.pl w górach sowich. dla mnie to była definicja sieczkarni. 
	 | 

Misza, jeszcze zalezy sieczkarni do czego? Nakretek? :D 
	tu jest porownanie jak pracuje silnik prawidlowo  | 

No i co?Na co mam zwrocic uwage ogladajac ten film jeszcze raz ,bo nie wiem ;) 
	 | 

Myku, glosniki wlacz to uslyszysz jak mielone sa pojedyncze sruby z kosza sprzeglowego, jak sworzen klepie i niewie czy juz wylezc przez glowice. Fabryka juz tak dala. Ogladac tam nie a co ;) 
	 | 

Fajna ta nowa afra :D  
	Jebłem se dzisiaj ze 200 km babcią z 1988 roku,troche asfaltu,polne drogi,szutry,po ścierniskach.Bardzo fajnie minęło mi popołudnie. Jeden kredyt już mam na 30 lat. Wezme se następny na nowom Afryke jak kto da :D tylko nie we frankach (sorry Qurczak ;) )  | 

Po co oni tam jada? Przeciez tam nic nie ma. Nawet kafeterii... 
	 | 

Cytat: 

Z chęcią się stawię na taki wyjazd, jak tylko je doprowadzę do stanu używalności jako takiej. Nie stanie się to jednak prędzej, jak na jesieni. :( Zastanawiam się, czy nie rozsądniej będzie zakupić następny rower.:confused: Proszę o jakieś budżetowe sugestie, bo na Konę to chyba się nie zdecyduję.  | 

Cytat: 

| 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. | 
		 |