![]() |
Pany, a dezertera z transalp clubu przyjmieta?? wszystko będę miał i papier i lytra i smniał sie bede jak głupi, tylko z wpłata czekam do ostatka z przyczyn ekonomicznopartyzanckich tzn. muszę ukryc wydatek przed najwyzszą kontrolą....:D
Ps. oczywiście liczę na miejsce pod namiotem bo mój gryzonie obgryzły i wygląda jak ser szwajcarski. czy jakaś ekipa z Łodzi i okolic rusza..... |
rusza ...
|
Cytat:
|
Drodzy zainteresowani,
W związku ze zbliżającym się wielkimi krokami terminem imprezy i ponagleniami ze strony zamku w Grodźcu jesteśmy zmuszeni zamknąć zapisy. Ostatnim dniem w którym przyjmujemy zgłoszenia poparte wpłatą jest piątek 6 maja. Zapraszamy do udziału i jednocześnie zamieszczamy informację o szczegółowym programie imprezy w pierwszym poście. |
transport z Warszawy na zlot 13.05 - 15.05
szukamy dwoch miejsc na motorach z Warszawy do Grodzienca (tam i z powrotem). czy ktos ma miejsce na maszynach, by zabrac ze soba dwie sympatyczne dziewczyny na zlot?
od tego uzalezniamy rejestracje, wiec please, please, please! Kontakt: 607 172 182 pozdrawiam, aquamarissa |
Hej, hej! Jakby ktoś ruszał z Wrocławia i miał miejsce na moto, to z chęcią bym się także zabrała w tą i z powrotem ;) Kontakt do mnie: 601088174 ;)
Malena |
Hmmm...:cool:
|
Malena, a masz swój garnek?? ja jadę z Łodzi tak,że pewno przez wrocek będę jechał..........
|
Mam, mam :) Więc jakby można się dosiąść po drodze to super! ;)
|
Ktoś leci w piątek popołudniu od strony Opola?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |