![]() |
Witam wszystkie Panie!!!
1 Załącznik(ów)
Ja jestem Viki, a trzy godziny temu przyjechała do mnie mała biała honda 250 :) :) już mi troszkę opadły emocje, już pojeździłam :at:, podotykałam wszystkie przełączniczki :Thumbs_Up:, obmacałam ją na wszystkie strony i wreszcie mogę się oficjalnie przywitać :) Cześć! :)) Teraz egzamin, który jest przekładany z tygodnia na tydzień ze względów pogodowych i jazdaaaa :) :) :) ale sie ciesze! Hurrrrrrraaaa!!!! :) :) :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Rób foty i ciś tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6370 Buźka:) |
Cytat:
|
Azja-jak mniemam zbieżność imienia Twojego Domina z słynnym Rychem z " Hall of Fame" jest calkowicie przypadkowa i niezamierzona :)
|
Cytat:
Bezpiecznego dzidowania, byś za każdym razem wsiadając na niego była tak uchachana jak na tym zdjęciu!!! Trzymam kciuki za egzamin!!! :lc8: |
Witam serdecznie wszystkie Panie :)
Mam na imię Basia i z moją "Błękitką" - Hondą Transalp, melduję się na pokładzie... Mam nadzieje, że czeka nas tu miła podróż przez forumowe wątki :) Pozdrawiam! |
cześć Baśka :):):) rozgość się, pośmigaj po wątkach, dodaj ile chcesz od siebie i poczuj u Lejdisek tak dobrze, jak w domu (choć na takim forum chyba lepiej byłoby napisać: jak na najlepszej wyprawie ;))
i byle do wiosny :D |
Witam kolejną użytkowniczkę Trampka. Który to rocznik? Bo lampa "cyklopowa" jeszcze, tak jak u mojego staruszka ;-). Życzę udanej współpracy z mniejszym bratem Afryki. I do zobaczenia na drogach wszelkich.
PS. Klan Dominatorów jest tu bardzo prężny, ale Trampy też zaczynają stanowić sporą grupę, może powinnyśmy ustanowić jakiś garaż trampiarek ;-))) |
Trampina jest już pełnoletnia - rocznik '92 :D W grupach i klanach jeszcze się nie rozeznałam, ale Trampkom zawsze należał się garaż hehe :)
Co do wiosny...oj czekam, bo muszę się podszkolić - jak do tej pory moja jazda głównie kończy się "glebą" (ale już nie długo...;>). |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |