![]()  | 

A jest w Polsce jakis dystrybutor zeby podzwonic popytac o zbiorcze zamowienie? 
	 | 

Według ichniej strony dystrybutorem w Polsce jest http://www.mefo.pl/ 
	 | 

Cytat: 

| 

Pozwoliłem sobie napisać do nich w sprawie kolejnego zamówienia zbiorczego dla nas i otrzymałem taką odpowiedź: 
	Ile i jakie potrzebujecie? Gdybyście potrzebowali innych akcesoriów do nowej Africa Twin to dajcie znać m.in. osłony dłoni BARKBUSTERS, wzmacniane dźwignie zmiany biegów i hamulca nożnego oraz klamki niełamki. W razie pytań służę pomocą. Myślę że możemy pomału deklarować swoje predyspozycje do kolejnego zbiorczego zamówienia 1. kaminba  | 

1. kaminba 
	2. 27mm i 17mm (jakby sie dalo ogarnac przesylke przed koncem Maja)  | 

1. kaminba 
	2. Tymon 27mm i 17mm (jakby sie dalo ogarnac przesylke przed koncem Maja) 3. trolik1: potrzebuję 27 i 22  | 

Cytat: 

| 

1. kaminba 
	2. Tymon 27mm i 17mm (jakby sie dalo ogarnac przesylke przed koncem Maja) 3. trolik1: potrzebuję 27 i 22 4. Jurek 5. Skeeb (22 i 27)  | 

1. kaminba 
	2. Tymon 27mm i 17mm (jakby sie dalo ogarnac przesylke przed koncem Maja) 3. trolik1: potrzebuję 27 i 22 4. Jurek 5. Skeeb (22 i 27) 6. Maciek525 (rozmiar NAT)  | 

Mam propozycję. Jeśli chce Wam się poczekać kilka dni to ja odezwę się do tej firmy jako Fundacja i poproszę o współpracę i rabaty. Róbcie listę a ja w między czasie dam znać czy uda się i ile taniej przez Fundację czy normalnie składamy zamówienie. 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |