![]() |
Mam nadzieję że ktoś rozpozna że wpłaciłem za 3 miejsca i ten system to policzył bo nie widać czy mam na swoją rejestrację 2 miejsca ?
|
Poszło i ode mnie :)
|
mam pytanko jeśli chciałbym nocować poza co ze wstępem na imprezę? czy istnieje taka opcja i jaka kwota?
|
Sluchajcie,a bedzie mozna przyjechac z psem-yorkiem.Nie wiem czy zalatwie nianke dla mojej malej,a chetnie bym przyjechal
|
Aktualizacja - w pierwszym poście pojawiła się lista wpłat i licznik miejsc
"arystokratycznych" w zamku;) |
jochen prosze o przekwaterowanie mnie do zamku dopłaty 50 zloty już dokonałem, sorry za zamieszanie ale nie dokładnie przeczytałem pierwszy twój wpis i nie zauważyłem że chętni na zamek płacą 250. ( myslałem że decyduje tylko kolejnośc wpłat )
dzieki |
Zrobione.
|
wpłata za moto z plecaczkiem /K-milka/ i miejsce na zamku poszła: w sumie 5cet złociszych :D
|
Ponawiam pytanie, czy jest szansa na dostanie się do zamku jeśli będę nocował w rowie pod zamkiem? Powiem tak... jakoś się zmuszę żeby nie brać udziału w żadnych akcjach i atrakcjach zorganizowanych ;)
|
Cytat:
w.kucinski@onet.eu 722 382 355 mam nadzieję, że nie za duża ta paczka :) |
Jutro spotkamy sie z Jochenem i damy wam znaka jak podejdziemy do sprawy noclegu poza zamkiem i wstepu na niego. To nie takie dla nas jeszcze oczywiste. Mamy 67 zarejestrowanych na razie...
|
Cytat:
Osoby zaangażowane w organizację: Kuba, IZI Meeting, ORG. :Thumbs_Up::D |
Cytat:
Jeśli pies jest wyszkolony w żebraniu to pewnie głodny nie wyjedzie...;) |
Jochen aktualizuj listę na pierwszej stronie bo ciągle mam wrażenie, że moja wpłata nie doszła lub nie została zaksięgowana :)
|
Graphia, lista jest aktualna, wpłata już dotarła, jest OK. Pozdro!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
już po frytkach. Przelałem ;) |
Hmm, Myku, miałem na myśli to że yorki to o ile mi wiadomo pieski w gabarycie kieszonkowym, a więc trza będzie sobaczkę mieć na oku, żeby się jej coś nie stało. Chociaż znając życie to pewnie ją zaraz wszystkie nasze panny zaczną rozpieszczać i faszerować paszą z grilla. A o siebie się nie bój - mam zamiar się zabawić w anioła stróża i holować wszystkich, którym czasoprzyspieszacze za bardzo namieszają w głowach do bezpiecznej przystani:D
|
heheh..Nie zapominaj ze to ciagle Terier.Wielkosc w tym przypadku nie ma znaczenia.I co jeszcze,ona nie lubi i nie toleruje innych kobiet,wiec nici z podrywu:D
|
Wpisani dzisiaj baggins + Anja, przelew poszedł. :D
|
Wpłacamy mirekpktm i felek
|
Cytat:
W ostatni weekend pojechaliśmy w góry i przyplątał się szczeniak z którym też się bawił trochę go wychowując przy okazji. PozdrawiaM |
Eee no fajnie.Tylko ze twoj zachowuje sie bardzo socjalnie,a moja to dzikus.No i jest wielkosci glowy twojego:D.Moze byc ciekawie:rolleyes:
|
Jak tak dalej pójdzie to wszyscy pojedziemy z psami:D:D
|
widzę że następny zlot będzie dla psów :)
|
Cytat:
|
przelew poszedł,- jarek,1osoba, namiot
|
Cytat:
ale mimo to jadę. |
Jochen
Czy lista jest aktualna, bo nie wiem czy juz panikować ze względu na brak miejsc? |
Kończą sie miejsca na zamku. Pozostają namioty. Jak na razie wygląda że na zlocie będziemy mniejszością. Większość wpłacili Niemcy ;)
|
O ku...... kolejna inwazja za zachodniej granicy :dizzy:
Jak tylko mi się wyklaruje czy mam wolny weekend to dołączę do mniejszości po to żeby była większością :D |
Cytat:
|
UWAGA - została zrobiona aktualizacja listy wpłat. Teraz numeracja odzwierciedla rzeczywistą liczbę uczestników, którzy dokonali wpłat i mają zagwarantowane miejsca na zlocie. Powyżej listy dodałem licznik pozostałych miejsc.
|
Jak jedziem to jedziem. Kulturwa musi być +1 do zamku -30 do spokoju +20 do kaca
do zobaczenia |
Wpłacone , namiot bo już na zamku brak placu wolnego ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A więc to TEN Damian :D Tak się alienuje, że przez niego się wpisałem heheee
|
Hahahahaha dokładnie ten Damian, taki zapracowany ze nie ma czasu podać jaki nick ma na forum ;) dzisiaj się wbije na forum to będzie się gęsto tłumaczył :haha2:
|
czyli 131 osob na dzien dzisiejszy?Sporo,nie moge sie doczekac...:drif:
|
Cytat:
|
:haha2:,goscia honorowego...:lol8:
|
To co wiadomo już co z tym wstępem i noclegiem pod bramą? :D
Nie no serio pytanie, w związku że mam niedaleko to bym wpadł na 30 minut pooglądać niemiaszków, czy mnie ktoś wykopie z terenu czy nie?Nie mam czasu nocować tam u Was ani tym bardziej brać udziału w eventach |
Sorry, impreza jest za duza. Na teren zamku wjada Ci ktorzy beda mieli identyfikatory. Nie ma innej mozliwosci by nad tym zapanowac. Jak sie zastanowicie to zrozumiecie ze nie ma szansy by bylo inaczej.
|
Misza,no ja bym ci tak z jednego kopa zapalil...:haha2:.A potem to spij pod ta brama jak chcesz...:webers:
|
Misza,Masz zajebisty awatar
|
Ok, gat it ;)
EDIT : po niem. nie wiem, po ang. też nie wiem. po polsko angielsku "zrozumiałem", chyba... jak nie, to nie wiem V V V V |
Co to znaczy po niemiecku -gat it?:(
|
Cytat:
:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:43. |