![]() |
Cytat:
ATomku mam rozumieć, ze Ty będziesz:)??? |
Po raz pierwszy od lat....istnieje nikłe niebezpieczeństwo, że i ja będę.
|
Cytat:
Chętnie bym z Wami Wszystkimi pojeździł, pośmiał się tak, jak to zwykle, posłuchał, popatrzył i na koniec usłyszał ciule: s..j! Filcy w gotowości, termofor zalany wrzątkiem a stopa chodzi w rytm Rapapara! Chyba, że Frog zapoda coś świeżego! :D PS. Czy można zaprosić dwóch R.. tzn Puchaczy Rolnych? |
Tomek niezniszczalnosc jest po Twojej stronie.
|
Atomku będzie konkurs na wyrywanie drzew 😝 https://youtu.be/oO9ZW628Mj0
|
1 Załącznik(ów)
Towaru mamy już sporo, wszystkim wystarczy właśnie wiozę na bazę noclegu.Zapach i smak sami ocenicie 😉.
|
Jako członek najwyższego stopnia wtajemniczenia powiem Wam w tajemnicy tak samo najwyższego stopnia, że dane mi było spróbować po naparstku z każdej beczki.
Eliksir z beczki po prawej zrywa majty- czyli dla Pana profesora a z beczki po lewej kładzie horyzontalnie twarzą na północ- jak igłę w kompasie- dla Pani profesor. Liczymy na pozytywne wyniki badań |
Podobno jak się wypije tego z lewj, to człowiek sam się wyrucha. Tak słyszałem, będzie superowo :)
|
Plotka głosi, że jak zmiesza się dwa na raz to jak by wpaść do kociołka mocy z Panoramiksem, o ruchaniu nic nie wspomnieli :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest taka anegdota o dziecku co krzyczało w sklepie stojac z matkom w kolejce do kasy Mamo jeść mamo pic! .... |
1 Załącznik(ów)
Jesień pany 😉
|
Frog rozumi ludzi :)
|
Ale tu cisza jak makiem zasiał...ja wiem, że to nie koncert życzeń ale czy istnieje taka możliwość żeby ten rajd odzyskał dawną formę jazdy z gratami i noclegu w 2 innych miejscówkach...ładwenczer pełną gembo
|
Ej, leci ktoś z Białego na rajd i ma miejsce na lawecie?
|
A tak na serio, to by było piękne o co Pers prosi
|
Cytat:
|
Wystarczy powiedzieć, że drugi nocleg w innym miejscu i dla jaj wrócić na to samo.
|
Cytat:
|
Znajdą się też tacy którzy z pierwszego noclegu nigdzie nie wyruszą i jakież będzie ich zdziwienie jak po południu impreza do nich wróci :)
|
Aby to raz tak było
|
:DTo jest lepsze od zgubienia rajdu
|
Sytuacja analogiczna z wczorajszego wesela. Jeden z weselników nadużył gorzałki i trochę na siłę rodzina wsadziła go do busika rozwożącego weselników do dom. Przysnęło mu się z lekka w kącie busa, zrobił tak zaocznie ze dwa kursy i mocno się zdziwił, kiedy wysiadł... znowu na weselu.
Jego radości nie było końca! Cud i przeznaczenie! Był do kolejnego końca :) |
Cytat:
|
A tak w ogóle...
to są już namiary na miejscówkę ? |
Mapka już zapewne jest malowana u głównego kartografa :)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 91246 |
Czekaj, przyjadą to rozplantują. Jest taki exc500 co kręci motogodziny jako glebogryzarka :)
|
Siwy chyba znam tego człowieka, on kręci "piono" godziny :), sam przy tym będąc z lekka pijono:)
|
Ten człowiek potrafi też koledze nakręcić motogodziny - jak śpi.
|
Cytat:
|
Cytat:
W dużej rodzinie wszystko jest wspólne! |
Cytat:
|
Wskazany tęczowy Gore-Latex.
|
Cytat:
Ja przyjeżdżam bez żony ... |
Cytat:
|
Jak tam Panowie, trasa objechana w weekend??? Jakas mała relacja - zapowiedź w Podlaskim stylu??? Pogoda jak zwykle zapowiada się zjebana...ciepło i sucho;D
|
Cytat:
|
Pytacie się o trasę, a miejsca jeszcze nie znacie 😂
|
Las. Tylko gdzie on jest? :D
Tak przy okazji - koleżka ma kuchnie polową, taką wojskową gar-kuchnie. Jak wspomniałem o rajdzie, to pytał czy byliby chętni na grochówę i jakieś kiełbachy z gara za kilka groszy bo mógłby ze sprzętem przyjechać i pobawić się w kuchcika. Co Wy na to? Czy każdy sam sobie zaprowiantowanie załatwia i olać? |
Cytat:
|
Cytat:
|
No zawsze się zrzucalismy po kilka złotych a tym razem cisza.. Niech ktoś da znać czy żarcie we własnym zakresie czy cos cokolwiek będzie.. (wiem wiem.. Nie będzie niczego)..
|
Ja też jestem za michą z kuchni polowej:) świetna idea
|
rozumiem, ze to sobotni obiadek po trasie. no i git. kwestia oszacowania ilosci tylko zostaje.
|
Sobotnie śniadanie na ciepło to też bardzo dobre rozwiązanie po piontku:D
|
Ale na śniadanie to chyba zupa:drif:
|
Ciepła pasza jest zawsze ok !
|
A czy ten kuchcik ma kierowcę?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |