![]() |
Chyba jest, potwierdzimy jutro.
|
Ok, to proszę o info na PW.
|
Mam rozmiar L, nówka w woreczku ani razu nie chodzona, przesyłka po mojej stronie. Jeśli ktoś chce, to wezmę wtedy tą od Roberta.
|
ARG S dostępna, rozmiar na początku wątku do sprawdzenia.
Kaczmar75 czapkę zarezerwuję. Bluzy RobertG7 już nie ma. |
Zostały do natychmiastowej realizacji bluzy w rozmiarach:
S - 1 sztuka L - 1 sztuka Czapki z logo wyszły. Bez logo są dostępne. |
Mogę zarezerwować tą "S" do poniedziałku?
|
Pewnie. Trzymamy dla Ciebie do poniedziałku.
|
Witam brać, jest jeszcze możliwość zamówienia takiego cuda w rozm M ???
|
Na ten moment wszystkie zamówienia zostały zrealizowane. Jeśli będzie zapotrzebowanie uruchomimy kolejną produkcję lecz najwcześniej wiosną.
Została 1 sztuka w rozmiarze L ale jak nie będzie chętnego to wezmę dla siebie :p. |
nie pozostaje nic innego jak czekać :)
|
Mam rozmiar L nówka, nie używana. Oddam za 300 PLN z wysyłką.
|
Lka taka trochę bardziej z tych mocno szczuplych mi się trafila.:) Zwlaszcza lo tshircie, ktory bym raczej mocno luzny w tym rozmiarze.
Wysłane przy użyciu Tapatanka |
Rozmiar S i XL (po jednej sztuce) jednak został, więc polecam!
|
Gdyby L komuś nie pasowała to proszę o PRIV, odkupię.
|
Ja zostawiłem swoją - bardzo dobry wybór - bluza jest świetna
|
Heja! Beda moze zbierane zamowienia na ten rok??
|
Zrobimy listę jak jest zapotrzebowanie.
|
1. Artek. L zamek od góry do samego dołu. Kolor: melanż i granat. Szt.2
Reszta nieważna. |
Cytat:
|
1. Artek. L zamek od góry do samego dołu. Kolor: blek. Szt.2
Reszta nieważna 2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor jak Emek już wymyśli:) |
Reszta nieważna 2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor jak Emek już wymyśl :) 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż :) |
Do dyspozycji jest szary melanż, taki jak tutaj.
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...8&postcount=14 oraz granat. https://i.imgur.com/NuUUEMG.jpg |
Reszta nieważna 2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż |
Reszta nieważna 2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat |
A czy jest gdzieś dostępne foto na człowieku ?
I jaki jest aktualnie czas realizacji? |
Mam tylko nędzną focię mojej osoby z bluzą na grzbiecie. Czas określę jak zamkniemy listę.
http://i.imgur.com/AWLUleX.jpg |
A kim jest ten motocyklista obok Ciebie? ;)
Dzięki za foto, teraz wiem co i jak. |
To kirgiski przyjaciel co nam doopę uratował herbatą i ciepłym posiłkiem po pokonaniu przełęczy Kaldamo w deszczu, śniegu i przeraźliwym zimnie. Naprawdę zacny gość.
|
Pomogę tak na szybko bo właśnie wychodzę ale z bluzy jestem bardzo zadowolony więc wesprę ją swoją osobą ;) Wiem, schudnąć mi trzeba. Pytanie czy taka fota zachęci do zamawiania...
https://i.postimg.cc/yN7NGntr/61_FC1..._AB08_A564.jpg |
1. Artek. L zamek od góry do samego dołu. Kolor: blek. Szt.2 Reszta nieważna
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC :D (no dobra może być granat) |
Neo, jaki to rozmiar i ile masz w klacie?pzdr
|
Cytat:
|
Emek a jak temat z jakimś logo swoim gdybym chciał dodatkowo?
|
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC :D (no dobra może być granat) 6. Dzinks L. Zamek do połowy jak na zdjęciu. Kolor melanż. I dłuższe rękawy. :) Wg pomiarów 83 przy klacie 104 i wzroście 191. |
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC (no dobra może być granat) 6. Dzinks L. Zamek do połowy jak na zdjęciu. Kolor melanż. I dłuższe rękawy. Wg pomiarów 83 przy klacie 104 i wzroście 191 7. tyran L. Zamek do połowy. Kolor obojętny. |
Gdyby ktoś potrzebował rozmiar M to coś tam na stanie mamy od ręki.
|
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC (no dobra może być granat) 6. Dzinks XL. Zamek do połowy jak na zdjęciu. Kolor melanż. . Wg pomiarów 83 przy klacie 104 i wzroście 191 7. tyran L. Zamek do połowy. Kolor obojętny. |
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC (no dobra może być granat) 6. Dzinks XL. Zamek do połowy jak na zdjęciu. Kolor melanż. . Wg pomiarów 83 przy klacie 104 i wzroście 191 7. tyran L. Zamek do połowy. Kolor obojętny. 8. voytas 2 szt, melanż |
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC (no dobra może być granat) 6. Dzinks XL. Zamek do połowy jak na zdjęciu. Kolor melanż. . Wg pomiarów 83 przy klacie 104 i wzroście 191 7. tyran L. Zamek do połowy. Kolor obojętny. 8. voytas 2 szt, melanż 9. honda_honda: S granat krótki zamek 1szt , M granat krótki zamek 1 szt XL melanż krótki zamek 1 szt |
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC (no dobra może być granat) 6. Dzinks XL. Zamek do połowy jak na zdjęciu. Kolor melanż. . Wg pomiarów 83 przy klacie 104 i wzroście 191 7. tyran L. Zamek do połowy. Kolor obojętny. 8. voytas 2 szt, melanż 9. honda_honda: S granat krótki zamek 1szt , M granat krótki zamek 1 szt XL melanż krótki zamek 1 szt 10. marcinos11. 1szt. 'L' (klatka 102,wzrost 176) i 1szt. S'' zamki w obu do połowy. |
2. Muszel72. XL- zamek po całości, kolor - Granat 3. Cezar3 XL 1 szt, zamek po całości, kolor melanż 4. ATomek L granat 5. Colles 2XL zamek na całej długości - malowanie HRC (no dobra może być granat) 6. Dzinks XL. Zamek do połowy jak na zdjęciu. Kolor melanż. . Wg pomiarów 83 przy klacie 104 i wzroście 191 7. tyran L. Zamek do połowy. Kolor obojętny. 8. voytas 2 szt, melanż 9. honda_honda: S granat krótki zamek 1szt , M granat krótki zamek 1 szt XL melanż krótki zamek 1 szt 10. marcinos11. 1szt. 'L' (klatka 102,wzrost 176) i 1szt. S'' zamki w obu do połowy. 11. zbychuto 1 szt. L melanż zamek do połowy |
Emek zapodasz raz jeszcze zdjęcia polarka, te na pierwszej stronie nie robią...
|
U mnie na kompie widać zdjęcia
|
U mnie również
|
Jest mozliwosc wysylki za granice?
|
Jest. Koszty do ustalenia. Norge? Najtaniej będzie chyba pocztą bo kurier będzie dość kosztowny.
|
Cytat:
|
Wpisz co ci trzeba. Ewentualnie mogę ci na Krzyż wysłać gdybyś miał być w PL. Jak Pan woli.
|
Cytat:
|
Jak mu wysyłałem koła do NAT przednie podbite, luźne szprychy to przez tel jęczał, że nie wie czy da rade bo afryka ma twarde koła itp. Dwa dni później, miałem koło u siebie zapłaciłem chyba 90zł z wysyłką...
No właśnie jeśli kupisz za 150 całe koło to się może nie opłacać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13. |