![]() |
Jest złocisty, ciepły napój wygazowany z kurzem....wrażenia smakowe bezcenne...
|
Pozwoliłem sobie pobrać logo FAT ze strony.
Teraz pozostaje kwestia wyboru koloru i wielkości PODGLĄD http://images77.fotosik.pl/665/a9b13188157626ff.jpg http://images76.fotosik.pl/666/ec8e5152dde621df.jpg |
To może przyjade, zobacze, skoro tak zachwalacie.
Przywioze jakies długie wędzisko teleskopowe, coby robiło za maszt. |
Jak dla mnie 130x100 ale niech sie inni wypowiedza.
Miras wybierasz sie w wtorek czy srode? |
http://woodstockfestival.pl/pl//przy...nku_woodstock/
Wiadomość którą wyprowadziła mnie z równowagi. Idzie dobra zmiana :/ |
Broda jedzie na Łótstok ;)
|
Czyli, że Afrykanerzy walą do Brunetki i Diverka? A gdzie to? Ja też poproszę :)
|
Cytat:
|
Ja tez jade bez wzgledu na wszystko!
|
Jadę tradycyjnie, w środę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nalewki juz prawie gotowe, bita śmietana też juz czeka. Jednak jest jeden problem. Nie będę mógł Was jednak poprowadzić po okolicznych lasach na Afri. Miałem dość poważny wypadek. Mało nie straciłem oka. Mam jak na razie zakaz "kozaczenia" do odwołania. Ba alkoholizować się też nie mogę. Może do woodstoku choć na to amnestie dostanę |
Przemek, chuj z offem. Ważne chłopaku, żebyś się z tego wylizał!
A jak nie to my Cię wyliżemy... Znaczy wyleczymy... Czy coś... Tak czy owak Zdzisław Nowak, ekipa ucko-warszawska z wielką radością pragnie zjawić się u Was i będzie robić to co potrafi najlepiej, chilli tszode, zapychać kible, generować nowe gazy i bakterie w piwnicy oraz sypać chujowymi żartami! :Thumbs_Up: Prawdopodobnie przyjedziemy w środę wieczorem, a może nawet w nocy. To wszystko zależy jak pójdzie pakowanie moich kosmetyków i wpychanie Sołtysa do samochodu. :vis: Cieszymy się na samą myśl, że będziemy mogli Was znowu zobaczyć. Przynajmniej ja się cieszę. Pozdro ze Zgierza! :* |
Co Ty mi chcesz znowu wpychać w samochodzie ?
zresztą nie ważne Zrobię mały baniaczek cytrynówki :Thumbs_Up: |
Diverek - ZDROWIA!!!
Młody - ja pier#$%^#! :D Ekipa Fritzlowa melduje swoje przybycie, Sołtys nie pękaj, wciśniemy! :) |
Cytat:
|
Cześć
Jeżeli potrzebujecie flag to są wydrukowane leżą ,czekają od kilku lat. (90cmX52cm) Diverek przyślij adres,wyślę CI. lub zabierze Sołtys. U Ciebie MUSI flaga być. CIAŁ |
Cytat:
Przemysław Konysz Ul. Jana Pawła II 99 66-470 Kostrzyn nad Odrą Z góry dzięki. Jakieś miejsce na napis ALKOWIOSKA jest jeszcze? No i podaj koszty to puszczę Ci za to przelewa. |
A może nasza łódzka Stopa stanęłaby na ziemi lubuskiej?
Myślę Grzesiu, że spokojnie byś się tam odnalazł :Thumbs_Up: |
Myślę że z Wami zagubiłbym się ,a nie odnalazł.
Ja potrafię zgubić się nawet na pustym boisku w Białej-przecież to Wy mnie znaleźliście. Jest dla Was "znaleźne". Diverek nie wygłupiaj się.Za Twoje Serce i oczywiście wątrobę. Dla Ciebie Flaga GRATIS CIAŁ |
zapraszamy jak najbardziej .... miejsca starczy ... jak nie będziesz miał gdzie wstawić już namiotu to zawsze do kogoś się wprosisz.... każdemu już wieczorem jest wszystko jedno... czy jest sam czy w dubelku :haha2: ups... jak to zabrzmiało.... :D
jak ktoś chce się do nas wbić... a jest nowy... nie zna do nas trasy... niech pisze na priv.... :) Rumcajs... powiedz czy to jest Twoje prywatne zdjęcie co masz w avatarze ??? Bo ostatnio chyba prześwietlałam Twój profil niechcący na fb :) i widziałam tam tą fotkę oraz inne ciekawe z twoją twarzą :haha2: |
SOŁTYS ty zrobisz cytrynówkę ... a ja już mam :drif:.... nabiera MOCY !!! :haha2: plus co nieco z truskawek :) aby było zdrowo :haha2:
|
Witamin nigdy nie za dużo ! :D
|
Cytat:
|
hihi hahha No i ja będę na motowiosce już od wtorku jak co. I Diwerków się odwiedzi, będzie grubo.
|
2 Załącznik(ów)
Pierwsi łudstokowicze już obecni (kto znajdzie ?)
I nic poza tym się nie dzieje. |
Cytat:
|
a tu co tak cicho....
kto się deklaruje na mieszkanie - na łóżko małżeńskie ( 2 max 3 miejsca dla szczypiorów ) :haha2: narożnik dla 2 x narożnik 1 podłoga do woli :) u fritzla dowolna ilość :haha2: plus podwórko - dowolna ilość zastanawiam się czy kosić wam trawę... czy od % się sama wypali :) |
Mnie tylko ciekawi, jak wielkie zamieszanie będzie, po wprowadzeniu zakazu wjazdu na Woodstock samochodami :)
W tym roku jedynie na "pole Malinowskiego" będzie szło wjechać, ale to to się może szybko zapełnić (albo i nie). Tak ma to wyglądać http://s2.wosp.org.pl/uploaded/files...mapa_teren.jpg Nawet toi camp wstrzymał rejestracje na parking, można tylko motocyklem. |
Cytat:
|
Odnośnie baneru który będę drukował.
Komu mogę go wysłać? Nie dostanę wolnego w pracy i na wood będę jechał dopiero w czwartek po pracy, a to trochę za późno na wieszanie;/. Jestem z Żagania może tez ktoś go odebrać osobiście, jakby miał ktoś po drodze:) |
Możesz mi ją będę od wtorku lub środy. Prezes będzie od wtorku
|
dubel
wyślij mi adres na PW, wyślę na dniach;] |
Woodstock 2016 :D
Cytat:
W którym miejscu jest wioska motocyklowa? Będziemy pierwszy raz wiec nie wiem czy można rozbijać namioty przy motocyklach czy to jest osobny parking? |
Z której strony nie wjedziesz do Kostrzyna wszędzie będzie ogrom Policji, po drodze będzie pełno drogowskazów na moto-wioskę. Adres jest prosty ul. Milenijna, ale ze względu na zmiany w ruchu GPS jest bezużyteczny. Po prostu pytaj się mundurowych.
Parking jest osobny. Nie ma najmniejszej szansy na podjechanie motocyklem i zrzucenie bagażu przy wybranym miejscu, przygotuj się na 100-200m marszu. Boanerges są dobrze zorganizowani i na miejscu ci na pewno na wszystkie pytania odpowiedzą. |
OK dzieki
|
|
Wszystko jasne.
|
od ostatnich 5 lat zawsze podjeżdżam i zrzucam bagaż, a potem odstawiam motonga....działa we wtorek i do południa w środę.......
nie pamiętam dobrze ale chyba czasami i do końca środy.... |
Owszem :-). I zaczyna działać z powrotem w niedzielę :-).
|
Cytat:
Obiecuję następnym razem ... może woodstock ??? Pozdrawiam |
Cytat:
Długa, mocna wędka teleskopowa i maszt już mam przygotowane. Będzie wisiała: - Flaga kibica Tyskie "Najlepsi kibice w historii" z napisem FAT (jak kopaczom się powiedzie to coś może dopiszemy) - Flaga z logo forum (jak dojedzie) Tym razem będziemy dobrze oznakowani :D Dubel, czy jest u Diverka ta biała powłoka, pozostałość po zeszłorocznym pawilonie? Bo jeśli przetrwała, to trzeba ją zabrać - robi robotę jak będzie lampa. |
Cześć
Flagę wysłałem DIVERKOWI-powinna już dojść. DUBELOWI mam wysłać w przyszłym tygodniu. Fajnej zabawy. CIAŁ |
Cytat:
|
Białom powłoke zawiozłem na JP II :)
Przemek ,jedno miejsce u Fritzla albo jedno "podwójne" rezerwuje ;) |
Ja nie mam pojęcia co się z tym działo.
|
Cytat:
|
http://woodstockfestival.pl/pl//przy...odstockowiczow
Możliwe że to ostatni Woodstock :/ |
PiS odejdzie od władzy i wszystko wróci do normy.
|
Diverku, chodzi o biały pawilon ogrodowy który Dubel przywiózł w tamtym roku. Rurki się połamały, ale płachta została i o nią mi chodzi. Może jej nie wywaliłeś.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |