![]() |
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja |
oj będzie się działo:dizzy:
mam nadzieję że dojadę..że dojedziemy:) |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
oooo, aż mnie ciarki po plecach przeszły na taki widok
Trzeba się pilnować aby do północy dożyć. |
Cytat:
|
:lukacz::lukacz:Hyba Wojtuś próbował,
|
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa |
W Białej jak mnie ugościliście to przed 22 był zgon. Teraz się nie dam :)
|
OOOjej Wojtek czyżbyś chciał wykończyć gości z poza podlasia.
|
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Roger i Ela 19. Robert Stachur i Irena __________________ |
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Roger i Ela 19. Robert Stachur i Irena 20. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe)_________________ |
Puczu przy tobie nawet goście z podlasia nie mogą się czuć bezpieczni:chleje::chleje:
|
siemek .żona magda i piątka kawy:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Plotka głosi, że Ci konfidenci siedzą nocami w skupieniu i obmyślają nowy plan na PUCZA :D i ćwiczą i ćwiczą !!!!
|
A teraz coś o celu tegorocznego Balu.
Postanowiliśmy w tym roku wspomóc bliski, myślę,że nam wszystkim Dom Dziecka w Białowieży. http://www.domdziecka.bialowieza.pl/ Nie jest to duży Dom, bo liczy 30 wychowanków (od 11 miesiąca do 20 r. życia), ale okazuje się, że im mniejszy Dom tym mniej funduszy i sponsorów mają. Nawiązałam kontakt z bardzo miła Panią Dyrektor Krystyną, która strasznie się ucieszyła, bo okazuje się, że potrzeby mają nie małe :). Dostałam listę rzeczy i mam nadzieję,że w pewnym stopniu uda nam się ją zrealizować. Okazuje się, iż w tym Domu Dziecka do rzeczy najbardziej potrzebnych należą sprzęty codziennego użytku takie jak: mikrofalówka, żelazko, suszarka do włosów, patelnie czy sztućce (starsze dzieciaki same gotują). Dlatego też w tym roku nie przynoście "fantów" a to co chcieliście na nie przeznaczyć wrzucicie do ogólnej skarbonki a ja potem dobre Elfy wyślę po zakupy z listy. Oczywiście jeżeli ktoś już przygotował paczki, to na pewno się przydadzą i je też zawieziemy do Domu Dziecka. Stanley fajnie że pomyślałeś o nas, szkoda,że nie będzie Cię na balu. Podam potem Ci swój adres, na który będziesz mógł wysłać paczkę. Pozdrawiam wsiech. |
Cytat:
|
Racibor z Żoną też się pojawiły
|
Hej. Ja mam jeszcze 2 miejsca w aucie jakby co.
|
Haloo, witam poświątecznie :). Mam dwie sprawy.
Podaję konto na które należy wpłacać kasę za bal : 86 1240 2904 1111 0010 3496 5046 Iwona Wojtkowska Hołody 87a 17-100 Bielsk Podlaski z dopiskiem "bal" i nickiem forumowym. Dobrze byłoby gdyby pieniążki dotarły do mnie do 19 stycznia. Druga sprawa to brak wolnych miejsc noclegowych tylko dostawki, nie bardzo wiem komu brakuje jeszcze tych noclegów, więc dajcie znać kto chciałby mieć nocleg a go nie ma. Pozdrawiam!!! |
Jak co do nas do pokoju na seks grupowy piszą się jeszcze Kłos Siebies Marcinek (?):dizzy:
|
Bosheee... ale towarzystwo w pokoju się nam szykuje...
podwójną portcję stoperów będę musiała wziąć ;) |
Bosheee... ale towarzystwo w pokoju się nam szykuje...
podwójną portcję stoperów będę musiała wziąć ;) Mygosia oj popadła ty w kałabanie.Warto wziąsć podwójną porcję,nie tylko do uszu:haha2::haha2:. |
Wezmę nawet podwójna porcję stoperanu :)
|
STOPERAN (Loperamidi hydrochloridum 2 mg) kapsułki twarde. Wskazania: Stosować w objawowym leczeniu ostrej i przewlekłej biegunki. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość na loperamidu chlorowodorek lub na którąkolwiek substancję pomocniczą. Stany, w których niepożądane jest spowolnienie perystaltyki jelit, z powodu możliwego ryzyka wystąpienia ciężkich powikłań, w tym niedrożności jelit, okrężnicy olbrzymiej (megacolon) i toksycznego rozszerzenia okrężnicy (megacolon toxicum). Leczenie preparatem Stoperan należy natychmiast przerwać w przypadku wystąpienia zaparcia, wzdęcia brzucha lub niedrożności jelit. Niedrożność jelit. Ostre wrzodziejące zapalenie jelita grubego, ostry rzut krwotocznego zapalenia jelita grubego, rzekomobłoniaste zapalenie jelit, zwłaszcza związane z podawaniem antybiotyków o szerokim zakresie działania. Ostra czerwonka z krwią w kale i przebiegająca z podwyższoną temperaturą ciała. Bakteryjne zapalenie jelita cienkiego i okrężnicy spowodowane chorobotwórczymi bakteriami z rodzaju Salmonella, Shigella i Campylobacter. Nie należy stosować leku u dzieci poniżej 6 lat. Lek dostępny bez przepisu lekarza â OTC. Podmiot odpowiedzialny: US Pharmacia Sp. z o.o.
|
Turek Ty nie mundruj tylko wpisuj się na listę!!!!
|
Turek - dla Ciebie wezmę nawet potrójna porcję :)
|
101 - Turek + moja Pierwsza Żonka ( Rozumiem że mam już gdzie przenocować skoro proponujesz potrójną porcję )
|
No i pieknie!!! Nie wiem gdzie Wy wszyscy chcecie się pomieścić w Wojtka pokoju, ale jeśli ma być sex zbiorowy to może jakoś sobie poradzicie :D.
|
"Był taki ścisk, że gdyby nie Halinka, to nie byłoby gdzie palca włożyć"
;) |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Czyli wynika że hasło w pokoju to.....
|
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa 19. Roger i Ela 20. Robert Stachur i Irena 21. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe) Ktoś źle skopiował listę. |
To chyba ja Cie niechcacy wycialem z listy. Sorrrryy!
|
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... .... 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 14. Wodzu i Wodzowa 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa 19. Roger i Ela 20. Robert Stachur i Irena 21. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe) 22. Maciek i Kamila |
uzupełniam nas w liście i potwierdzam przybycie.
oj będzie się działo.... 1. Ivi i Szymon 2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala .... 4. Hania & Wojtek 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 14. Wodzu i Wodzowa 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa 19. Roger i Ela 20. Robert Stachur i Irena 21. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe) 22. Maciek i Kamila |
Zapłacono.
|
Zapłacone. Ivi, może przerzuć nr konta do pierwszego posta
|
i ja już poczynił powinności ;-)
|
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala 4.5 Jorge 4. Hania & Wojtek 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 14. Wodzu i Wodzowa 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa 19. Roger i Ela 20. Robert Stachur i Irena 21. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe) 22. Maciek i Kamila Dopisałem bo brakowało :D. Kasa leci. Już szykuję wątrobę :) |
Jak wiadomo na Podlasiu Święta trwają cały styczeń, wiec nie było czasu zaglądać na forum :dizzy:. Pieniążki spływają i bardzo dobrze!!!
Mam prośbę do tych osób które się wahają, aby do przyszłego tygodnia określiły się, bo muszę wstępnie podać liczbę balujących :). Emil, Pucz policzcie swoje ekipy i dajcie znać. Nie miesożerców również proszę o ujawnienie się!!! Wstępnie mamy ponad 80 osób. Lista jest ciągle otwarta, niestety noclegi to pozostały już tylko na własnych karimatach w przypadkowych pokojach, ale za to za pół darmo :). zapraszamy!!!!! |
Poprosze jeden raz bez miecha.
|
Dla mnie może być śledź ze smalcem:)
|
1. Ivi i Szymon
2. Hania i Złom 3. Siwy i Kala 4.5 Jorge 4. Hania & Wojtek 5. Monika i Śluza 6. Bikery dwa ... mam nadzieje. ale i sam podołam :-) 7. Paweł 4x4 i lepsza połowa Becia 8. emilxtz+ 7 może 8 osób 9. Moorelka i Hubert 10.Jendrus i Kama, albo samopas 11.Ja & Księciunio 12.Ania,Natka,Michcio,lazyjack 13.Bedziem i my 14. Wodzu i Wodzowa 15. Seba, Ania i Kajzerki 16.Henio i Asia + jeszcze 2 osoby 17. Julia i Ja 18. Kornik i Kornikowa 19. Roger i Ela 20. Robert Stachur i Irena 21. Jarek i Ania (jeśli to jeszcze możliwe) 22. Maciek i Kamila 23. Michasia i szwedzki Chętnie zabierzemy się z kimś z Warszawy, albo zabierzemy kogoś :) |
To dla mnie, miód z boczkiem
|
Seba dla Ciebie to szef kuchni przygotuje specjalną specjalność- ogon bobra w pięciu smakach ;)!!!
|
1 Załącznik(ów)
Ogon bobra? Proszę!!!
|
Pieniążki już poszły. Jedno danie bez mięsa i ryby. Miało być nas czworo będzie tylko dwoje
|
Karol nie wymiękaj!! ''''!!!'
|
Izeczka i Gołąb nie odpuszczą sobie takiej imprezy..
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |