![]() |
zdała by się jedna sztuka więc jak ktoś dorwie w promocji to śmiało może mi jednego odłożyć ;) Kasę oddam a przysługę odrobię w polu :D
|
w białymstoku nie ma i nie było :mur:
|
Cytat:
|
w Carrefourze w Białej Podlaskiej, nie znalazłem 35AT:( jak się pojawią to dam znać lub kupię dla kogoś chętnego. Bo sam i tak posiadam już właśnie 35at ale kupionego za trochę większe jak piszecie tutaj, pieniądze.
|
W Legnicy jest jeszcze ;] Ktoś mi kupi?
|
ja też chcę !
|
Cytat:
|
i ja:D JAk ktoś bedzie mógł za takie pieniądze to ja chetnie.... u mnie niestety tylko carefour express....
|
No to będzie trzeba się zasadzić i zapolować na zwierza:haha2:
|
Panowie. Nie zapomnijcie i o mnie. Wezmę na pewno. U mnie słowo droższe pieniędzy;D
tel do mnie jakby co 502775512 |
a ja myślałem, że z tego rewelacji nie bedzie, ale widze temat gorący Larka i całkiem dobry sprzęt z Waszych opinni. Udało mi się dorwać jedna szt. Sprzedający w cerfie odradzał 35AT, ze na 10 mieli 3 już fabrycznie uszkodzone :P i w ogole, że sprzęt nierewelacyjny :D na własnej skórze się przekonam ;)
Wasil będę miał na uwadze. |
ja mam larka ale w aucie , dostałem za złotówke do umowy w neostradzie , po dwóch latach używania, od nowego różni go tylko to że trochę dłużej łapie sygnał :P
Pozdro! |
biznes is biznes...
http://allegro.pl/lark-freebird-35at-i2192941637.html http://allegro.pl/nowosc-lark-35at-l...193215965.html kto pracujący w carrefour by tak nie zrobił? Gdyby ktoś trafił na promocyjną cenę to bardzo chętnie odkupię ;) |
Panowie kupiłem dla Was Larka w Gdańsku, byłem w 3 Carrefourach i w jednym mieli 2 sztuki w tym jedną wystawową, której to babka mi nie sprzedała :mur: zatem mam jedną sztukę i teraz jak na nią patrzę to zastanawiam się czy jej sobie nie zostawić ;)
|
No to decyduj... jak by co to jestem chętny:Thumbs_Up:
|
Ja już też wcześniej deklarowałem chęć nabycia :)
|
Poszukam jeszcze w Trójmieście, jak do niedzieli nie znajdę to Lark zostanie u mnie :D
Patrząc na to allegro teraz wiem czemu babka mi w sklepie tak to odradzała, że stary, że się psuje :vis: po prostu zarobić chciała. ;) |
To może jakaś lista chętnych. Będzie to info dla tych co będą mieli możliwość kupienia.
1. Rychu72 2. Wasilczuk 3. Bartas 4. Miroslaw123 Kogo niedopisałem niech się dopisze, a kto z tej listy już ma to niech się wykreśli. |
Cytat:
|
To może jakaś lista chętnych. Będzie to info dla tych co będą mieli możliwość kupienia.
1. Rychu72 2. Wasilczuk 3. Bartas 4. Miroslaw123 5. Agent |
1. Rychu72 2. Wasilczuk 3. Bartas 4. Miroslaw123 5. Agent 6. Pawcio |
1. Rychu72 2. Wasilczuk 3. Bartas 4. Miroslaw123 5. Agent 6. Pawcio 7. aciu (jeśli czoko86 nie odstąpi swojej ;)) |
Cytat:
Dopisuję Ashanti bo nie zdążyłem po drugą sztukę dla niej. |
1. Rychu72 2. Wasilczuk 3. Bartas 4. Miroslaw123 5. Agent 6. Pawcio 7. aciu (jeśli czoko86 nie odstąpi swojej ;)) 8. Ashanti 9. lukasz_vip |
1. Rychu72 2. Wasilczuk 3. Bartas 4. Miroslaw123 5. Agent 6. Pawcio 7. aciu (jeśli czoko86 nie odstąpi swojej ;)) 8. Ashanti 9. lukasz_vip 10. Scorpi |
Uwaga, w Krakowie na Witosa są 3 sztuki! Mi kupiła rodzina bo to drugi koniec Kr. cena na wystawie była 349 a w kasie 249! Ja wypisuje się z listy.
1. Rychu72 2. Wasilczuk 3. Bartas 4. Agent 5. Pawcio 6. aciu (jeśli czoko86 nie odstąpi swojej ) 7. Ashanti 8. lukasz_vip 9. Scorpi |
1. Rychu72
2. Wasilczuk 3. Agent 4. Pawcio 5. aciu (jeśli czoko86 nie odstąpi swojej ) 6. Ashanti 7. lukasz_vip 8. Scorpi |
Może napiszcie do Kerfura z zamówieniem grupowym ;)
|
Mi udało się dorwać ostatnią sztukę w Toruniu :)
|
pojade do carefura, znam goscia ze stoiska electro - pogadam o zamowieniu itp. i dam znac
pozdrawiam, spokojnie bez napinki |
Niby w mailu napisali, że będzie w promocji 250zł od 15 marca, bo na razie nie mają na stanie we wszystkich sklepach, więc jak coś to ja czekam do 15-tego ;]
|
Jak macie tam kumpli to może zrzuta na flaszkę i odłoży 10sztuków ;) gdzieś pod ladą dla kolegów :)
|
Za niedługo jadę na Witosa (w Krakowie), więc proszę mi zostawić jednego :F Bo pani w telefonie mówi, że są.
|
Cytat:
managa to weź 2 odkupie od Ciebie 1 na 100 % :D daj znac na pwjak poszło :P wiem wiem - bezczelny jestem.:D |
1. Rychu72
2. Wasilczuk 3. Agent 4. Pawcio 5. aciu (jeśli czoko86 nie odstąpi swojej ) 6. Ashanti 7. lukasz_vip 8. Scorpi _____________ |
Cytat:
|
W Kaliszu po 349 :/
|
gadalem w carefurze w wawie- lipa :( ni ma, ni ma jak, logistyka, stan magazynowy 0 lub nie da sie sprawdzic
pozdrawiam |
:bow:Panowie dzięki za ten wątek, kupiłem dziś 2 ostatnie sztuki w Szczecinie po 249 zł szt. Dla siebie i brata.:)
|
o kuźwa nawet z wyjazdów nie miałem tak poczytnego wątku a tu proszę ;)
|
nadal czekam w kolejce....
|
Podjechalem dzisiaj w Lublinie do carefoura na wystawie stoi nawigacja z cena 249,99 mialy byc 2 szt. na skladzie okazalo sie ze jest 1 z wystawy ,ale promocja sie skonczyla i kosztuje 349 :(
|
Cytat:
|
cena przy produkcie, jeśli dotyczy tego własnie artykułu (nazwa, symbol) jest oferta handlową i sprzedawca ma obowiązek sprzedać po cenie, po której oferuje towar, nawet jeśli cena "na kasie" jest wyższa.
Sprawa prosta i oczywista. pozdrawiam |
Po wczorajszych testach stwierdzam, że ta nawi to strzał w 10 :) Jak ktoś się zastanawia, to zupełnie niepotrzebnie :)
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś może czy w Larku jest jakaś ograniczona pojemność pamięci kart microSD? Jakich pojemności używacie bezproblemowo?
|
Z tego co wiem 8gb działa.
|
potwierdzam 8GB działa (czyli AM pełana europa, Ozi+mnóstwo map, GarminXT) no i na pamięci wew Larkowa Navi
|
8GB to max??
mam w obecnej 16GB, używa ktoś więcej niż 8?? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |