![]() |
bierz bierz, 49 zeta na rok to nie majątek
a zawsze to lepsze niz branie laptopa do wychodka czy tez gdzies indziej :) Powiem tak, jak stary wyjadacz poligraficzny. Miesięcznik ten wydany jest w pełnym wypasie i moim skromnym zdaniem aż za bardzo. brakuje tylko do luksusu lakieru wybiorczego i rozkładówek ;) Miło się czyta, jak dostaje to czuć jeszcze drukarnię - milutko. A za cene w prenumeracie to powiem ci, ze nawet jakby kosztowała więcej to warto. |
Cytat:
Chomik - Afryka Sambor i s-ka - Chiny Ktoś tam teraz za pare dni Krym - Mijamoto jak się nie mylę. Jakaś Ukraina razy kilka. 7Greg jest w trasie. Wiem o paru jeszcze innych wyprawach :) Może pomyślcie raczej o edycji forumowej :D albo o 13 numerze dla AT/TA |
he he, licze własnie na zalanie nas relacjami z podrozy:)
ale nie wiem do konca dalej co z ta naklejka?:) |
a tam naklejki jakies :)
Zrobcie ładną PL (lub ADV) z adresem naszego forum i motovoyagera i będzie git. :) Jutro liczyć i tak będę koszta naklejki na wahacz więc możecie o tym pomyśleć. W razie czego wymiary prześlę Ci na maila abyście wiedzieli co i jak |
Olga, do tej pory nie miałem dobrych doświadczeń jeśli chodzi o relacje z polskimi redakcjami gazet motocyklowych, ale jeśli jesteście nowi na rynku, to zamiast szukać odpowiednika w jezyku ang., pozwoliłbym odezwać się po powrocie z Jordanii do której się przygotowuję :drif:.
|
super, ciesze sie:) naprawde zapraszamy do wspolpracy
ramires: czekam wiec na mejl jakby co. michasso: zrob piekne fotki:) |
O fotki się nie martw :) Biorę dwa obiektywy, filtry itp, dlatego mam nadzieję że będzie co oglądać :drif:
Acha i daj mi znać jaka rozdzielczość jest wymagana by zrobić coś konkretnego na pierwszą stronę, bo zastanawiam się czy nie wziąć analoga. Na razie i tak wiem, że wszystko z cyfry będzie w RAW'ach ale moja stara dobra D70 więcej niż 6MB nie wyda (tj jest 3008x2000). Przy braku kompresji można w sumie interpolować ale to nie jest to co się robi w dobrych pismach:) |
jesli podałbys mi swoj mejl, to moglabym wyslac Ci w załaczniku specyfikację zdjec i miałbys jasnośc:) albo po prostu skontaktuj się ze mna piszac na olga.czerwonik@motovoyager.pl
pozdrawiam:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |