Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afrykańczyka (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=12)
-   -   naklejka na motocykl (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=981)

ramires 26.06.2008 15:59

bierz bierz, 49 zeta na rok to nie majątek
a zawsze to lepsze niz branie laptopa do wychodka czy tez gdzies indziej :)

Powiem tak, jak stary wyjadacz poligraficzny. Miesięcznik ten wydany jest w pełnym wypasie i moim skromnym zdaniem aż za bardzo. brakuje tylko do luksusu lakieru wybiorczego i rozkładówek ;)

Miło się czyta, jak dostaje to czuć jeszcze drukarnię - milutko.
A za cene w prenumeracie to powiem ci, ze nawet jakby kosztowała więcej to warto.

ramires 26.06.2008 16:00

Cytat:

Napisał Olga (Post 13099)
Pismo ma się znakomicie, dziękuję:) i będzie tak dopóki podróżnicy będą nas wspierać swymi ciekawymi tekstami i zdjęciami z podróży. Pozdrawiam :-)

Olga, nie wiesz co mówisz. Jak Ci ekipa zacznie nadsyłać relacje jakie odbyli to będziesz z naszego tylko forum miała obłożenie na kolejną dekadę :D

Chomik - Afryka
Sambor i s-ka - Chiny
Ktoś tam teraz za pare dni Krym - Mijamoto jak się nie mylę.
Jakaś Ukraina razy kilka.
7Greg jest w trasie.
Wiem o paru jeszcze innych wyprawach :)

Może pomyślcie raczej o edycji forumowej :D albo o 13 numerze dla AT/TA

Olga 27.06.2008 15:20

he he, licze własnie na zalanie nas relacjami z podrozy:)

ale nie wiem do konca dalej co z ta naklejka?:)

ramires 27.06.2008 15:34

a tam naklejki jakies :)

Zrobcie ładną PL (lub ADV) z adresem naszego forum i motovoyagera i będzie git. :)
Jutro liczyć i tak będę koszta naklejki na wahacz więc możecie o tym pomyśleć.
W razie czego wymiary prześlę Ci na maila abyście wiedzieli co i jak

Michasso 29.06.2008 18:58

Olga, do tej pory nie miałem dobrych doświadczeń jeśli chodzi o relacje z polskimi redakcjami gazet motocyklowych, ale jeśli jesteście nowi na rynku, to zamiast szukać odpowiednika w jezyku ang., pozwoliłbym odezwać się po powrocie z Jordanii do której się przygotowuję :drif:.

Olga 30.06.2008 10:01

super, ciesze sie:) naprawde zapraszamy do wspolpracy

ramires: czekam wiec na mejl jakby co.

michasso: zrob piekne fotki:)

Michasso 30.06.2008 16:46

O fotki się nie martw :) Biorę dwa obiektywy, filtry itp, dlatego mam nadzieję że będzie co oglądać :drif:
Acha i daj mi znać jaka rozdzielczość jest wymagana by zrobić coś konkretnego na pierwszą stronę, bo zastanawiam się czy nie wziąć analoga. Na razie i tak wiem, że wszystko z cyfry będzie w RAW'ach ale moja stara dobra D70 więcej niż 6MB nie wyda (tj jest 3008x2000). Przy braku kompresji można w sumie interpolować ale to nie jest to co się robi w dobrych pismach:)

Olga 01.07.2008 11:19

jesli podałbys mi swoj mejl, to moglabym wyslac Ci w załaczniku specyfikację zdjec i miałbys jasnośc:) albo po prostu skontaktuj się ze mna piszac na olga.czerwonik@motovoyager.pl
pozdrawiam:)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35.