![]()  | 

Piękne fotografie.Człowiek planuje w głowie jakieś nie wiadomo jakie podróże zamiast po własnym kraju pojeździć,bo przecież u nas tak pięknie. Czasami o tym zapominam. 
	 | 

Rozlewiska nad Narwią w okolicach Wizny wiosną prezentują się fenomenalnie. Jeżdżę tamtędy co tydzień od kilku lat ale widok zawsze robi na mnie ogromne wrażenie. Zdecydowanie tereny warte 'objechania', zwłaszcza wiosną. 
	 | 

Cytat: 

umocnienia są kilka km od Zambrowa przy drodze na Ostrów, polecam obadać w google mapach. Fajne tereny, na prawdę warto.  | 

Właśnie te okolice będziemy objeżdżać na majowym rajdzie podlaskim 14-16 maja... 
	 | 

To są też moje ulubione tereny: 
	http://www.konrad-mw.home.pl/wyprawa11.html  | 

A to dużo wyjaśnia :) Te w okolicach Szumowa znam :) 
	Ale nie zaszkodzi zabrac psa, rower i poświęcić niedziele ... Myślałem , że jest coś pod samym Zambrowem a ja nic o nich nie wiem ;) Polecam też okolice Piątnicy, Nowogrodu ...a w zasadzie przejazd z jednej do drugiej miejscowości po bezdrożach - tam też pola są usiane bunkrami !  | 

No to mnie zaraziliście. Jadę tam na długi weekend z rodzinką, tyle że puszką. Wędki już spakowane :drif: 
	 | 

polecam google mapy. jest teraz nowy bajer earth, można sobie wyszukać każdy bunkierek i jego dokłądną lokalizację. szok :) nawet foty są. wpiszcie np guty bujno, tam jest sporo umocnień 
	 | 

Cytat: 

| 

Ja chcę wiooooooosny. Takiej wiosny jak na fotkach z okolic Wizny! :) 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55. |