![]() |
ten koles ma tanio łancuchy, dorwałem u niego DID-a VM2 za 360zł ,oczywiście X-ring (wysyłka gratis), a zębatki SunStar Polecam.
|
za 360 z zębatkami, czy łańcuch? Raczej łańcuch ,ale już mam etap marzyciel ;)
|
ile ogniw powinien miec łańcuch bo zaraz mnie coś strzeli ;) chwilowo mam wrażenie, że za krotki sprzedali a jutro chcialem na mazury smignac :/
|
124 szt
|
400zł DID i zębatki JT.
|
Siema !
Nie zakładam nowego tematu, tylko się podepnę . Muszę szybko podjąć decyzję, i nie mam czasu się rozczytywać(wychodzę do roboty :( ) Pytanko : jakie zębatki lepsze są? -JT ? czy -SUNSTAR ? Pytanko drugie: -czy warto dopłacić i kupić zębatkę Supersprox, i dlaczego? Wiem, że niby są trwalsze i dłużej wytrzymują itd, ale to tylko wiedza książkowa/katalogowa, a wolałbym aby się ktoś wypowiedział kto takie cóś używał i coś może powiedzieć od siebie. Dzięks i pozdro |
Zdecydowanie lepiej dołożyć kilka groszy i zaopatrzyć się w Supersproxa. Chyba więcej niż połowę lżejsza, jak weźmiesz do ręki i porównasz będziesz wszystko wiedział. Zasuwam na niej 3 sezon i jakoś zużycia nie zauważyłem, zakupiłem nowy napęd i przednią zębatkę a Supersprox został stary. O wyglądzie chyba nie tzeba wspominać :).
|
DID rekomenduje pod siebie sunstara
|
JT i Esjot w 690 coś krótko mi wytrzymują. Ori alu też super żywotna nie była.
Spróbowałbym Sunstara, Supersprox jest droooogiii... |
Tak jak Honda dedukuje motula....
To tylko umowy i wzajemne klepanie po pupciach JT i SS są z mojego doświadczenia tak samo trwałe. Cena podobna tyż |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |