![]() |
Cytat:
I pewnie ze tak - zadając to pytanie jaka cena na granicy jak najbardziej oczekuje odpowiedzi konkretnej a nie odpowiedzi typu „ nie oczekuj tu innej odpowiedzi..” jakbyś nie dopuszczał ze jednak ktoś może jednak wiedzieć bo kupował na granicy .... nie ograniczaj az tak myślenia swojego ... |
Zastanów się może - aby zaoszczędzić jeżeli masz więcej granic - aby wysłali Ci z Polski załącznik e-mailem. Drukujesz na białej kartce. Zielone to nie jest scisle zarachowanie :) jeździłem na białej zielonej karcie.
|
Cytat:
Ile musiałbyś zapłacić za wydanie zielonej karty zagranicą tam gdzie masz ubezpieczony pojazd? |
Dobra panowie
Znalazłem odpowiedz sam :) temt już nie ciągnie bo się trochę nim zmęczyłem :) ale dzieki za jakakolwiek chęć pomocy :) .... P.s w Bośni będę dopiero za Ok 2 tygodnie :) A odpowiedz na moje pytanie ile kosztuje ubezpieczenie na granicy w Bośni jest na filmiku - jeśli kogos to interesuje to ogladac od 2.22 minuty :) Pozdrawiam https://youtu.be/B66ZkIdoi7Y?t=140 |
Kilka dni temu przejeżdżam autem kawałek Bośni do Dubrownika. Znudzony celnik poskanowałdowody, zupełnie nie chciał zielonej karty, co nie oznacza, że jej nie potrzeba. Potrzebna jest :)
|
ja bym tego nie probowal bo zdazylo mi sie 2 lata temu jak tam bylem ze policja mnie 2 razy zatrzymala na wyrywkowa kontrole wiec bylby problem....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |