![]() |
Kopia mt21 od Pirelli tylko twardsza.
|
dziekuje wszystkich za soczyste info
decyzja podjęta - zostaje na tkc jednak z przodu.... |
Nastawiasz się na łapanie kapci?
Prędzej złapiesz go na Tkc niż na 09 i to jest moje zdanie. Tkc w moim mniemaniu, są dobrymi oponami na szosę z nutką lansu... Tyle. Życzę, by obyło się bez kapci. Cst 755, oraz CST Surge też są w odwodzie i znów moim zdaniem, lepszą alternatywą. |
E tam lansu. Z przodu to fajna dlugodystansowa opona z niezłym prowadzeniem w piochu, super przewidywalna w winklach i na mokrym asfalcie. Zakleja się w błocie, i to koniec grzechów tkc z przodu.
Tyl podobnie, tylko schodzi w oczach i droga, więc kilometr kosztuje 2x tyle, cow mitasie e09 Sent from my G8441 using Tapatalk |
Jeszcze tylko mala uwaga, ze jest miekka jak szmata i tnie się na kamieniach jak złoto. :)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
I teraz pytanie konkursowe: ile trwała wymiana wspomnianych 4 opon, na którą złożyło się zdjęcie starych opon i nałożenie nowych? | | | | | | | | | | | | | V Poprawna odpowiedź to "Cały dzień". A Ty chcesz Sam krótkimi łyżkami na pizgającym zimnie, albo w deszczu, albo w upale zdjąć, a potem założyć Dakara? Chuck Norris z Ciebie. ;) |
Cytat:
zakładam do TKC 3 mm dętkę , drugą na zapas i powinno oblecieć wszystko. Takie moje zdanie. Ten schemat nigdy mnie jeszcze nie zawiódł, ale fakt że tkc jest miękka i własnie trochę mnie te kamienie przerażają. Choć latałem po kamolach i nigdy nic nie rozciełem, zawsze może być ten pierwszy raz...:)_ Tak tak , wiem, jak coś to taśma power tape i wio dalej :) |
Zrobiłem sporo kilosów na TKC po kamulcach różnego rodzaju i nigdy nie było problemów z uszkodzeniami opony chyba, że te na Isla wyjątkowo ostre są.
|
Cytat:
dam znać , czy dałem radę :haha2: |
zmieniłem kilka E09 i fakt to najgorsza opona pod tym względem ale jesli tylko sie odklei od felgi to jest szansa na naprawe w terenie krótkimi łyżkami
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:24. |