![]() |
Te od Daewoo czasem żarzą się chwilę nawet jak jest Full..potem gasną więc się nie przejmuj tylko czekaj aż będzie się palił pełnym światłem
|
A przewodów nie pomyliłeś?
|
Cytat:
|
Jeśli podpiąłeś "żółte" do czerwonej kontrolki a "czerwone" do żółtej to i wskazania będą odwrotne.
Kontrolki daewoskie mają małą bezwładność i raczej szybko świecą i gasną niż oryginały które robią to powolutku w obie strony. Może być też wadliwy termistor. |
aaa, to chyba nie do mnie było ;) jesli oryginalna wiazka to się nie bardzo da to pomylic bo róznej długości sa te kable
|
Aaa no tak ja do gumpinogi , błąd że nie zacytowałem. Długość różna ale jak się zaprzeć to i naciągnąć można hahaha.
|
1 Załącznik(ów)
Wczoraj trochę rozgrzebałem termistor Daewoo i Oryginał. Da się je jeszcze reanimować? Odpowiadając na pytanie trolli...Tak wiem że zamiennik kosztuje 30pln.
|
Majo powiem tak te czujniki rezerwy np. w Viadrze to pasują od każdego moto. Koledze w viadrze przylutowałem termistor od suzuki używka i działał ok. Powiem więcej, przylutowałem go wyżej i wcześniej zapalała się rezerwa tylko dlatego że kolo lubi zapomnieć o tankowaniu.:D
A w temacie to nie jestem elektrykiem. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |