![]() |
Moim zdaniem lepszy jest październikowy/listopadowy termin na Maroko niż lutowy.
W 2014 roku śnieg, mróz i lód na drogach (patrz 1:03 Trailera) MAroko fajne jest i na pewno się tam jeszcze pojawię ale w październiku. Pozdro PiotrAs |
Kibicuję pomysłowi jako stały bywalec Maroka do niedawna :) Faktem jest że w lutym można utknąć z powodu śniegu chociażby na drodze prowadzącej przez Przełęcz Pastwisk w Atlasie (Tizi nTichka - co jest z tymi apostrofami w edytorze? Kodowanie się rozjeżdża?), co mi się przytrafiło kilka lat temu. Czy w okolicach Azrou i/lub Ifrane. Nie ma problemu gdy plan wyjazdu bierze to pod uwagę, gorzej gdy jest napięty i bez miejsca na zwłokę.
|
ja jade 28-III do 24-IV , ktos jedzie w tym termine?
|
My tech chcemy jechac ale raczej kwiecien.
W razie czego to szukam transportu DR650 z KRK. Moze byc Malaga czy Marrakesh. |
Cytat:
Czyli jak luty to słaby termin to już nie wiem. W tym roku będzie mi ciężko się z busem wyrobić. Aale wszystko sie zobaczy. Może się z kimś pojedzie. :) |
Kajman, jesteś tu tyle czasu i dobrze wiesz na jakich zasadach można na forum się reklamować, dostajesz ostrzeżenie następnym razem ban.
|
Robisz trase przez Maroko czy i na Sahare zachodnia??
|
Cytat:
|
Wyślij do niego wiadomość i się dowiesz...:dizzy:
|
Komercja nie jest zła, Ktoś chce jedzie, Kto woli sam , jedzie sam.
Wracając do wątku, coś się dzieje w temacie ?;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |