![]() |
Cytat:
Droga jest celem, czy jakoś tak:D |
Witam
Masz już jakieś bardziej sprecyzowane daty? Skąd wyjazd? Myślałem również nad podobnym terminem i kierunkiem. |
i ja też rozwazam taką trase... skad startujesz i kiedy?:D
|
Cytat:
|
Miejsce na auto i lawete sie znajdzie
jakiej wielkosci to bedzie zestawu?Na ile dni to zostawicie? Jak bedziecie spali w hostelu to parking oczywiscie gratis. |
Myślę, że pierwszy nocleg najbardziej w hostelu, wszyscy będą połamani po podróży. Zestaw niewielki, mała motocyklowa przyczepka + opel vivaro i 5 osób. Chyba, że wyklaruje się jeszcze jedna ekipa busowa, to będzie drugi taki zestaw. Czas postoju 11-14 dni jeden zestaw i 9-10 dni drugi (o ile pojedzie).
|
Wróćmy może do tematu postu czyli wyjazd na dwóch kołach w dwie strony. Zawsze to można założyć nowy temat, gdzie będzie można wyszukać chętnych do podróżowania wraz z lawetą...
|
wstępny termin wyjazdu: 12-13.05 - 07.06.2015.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Oczywiście są tacy co powiedzą że te 3- 3,5 tygodnia to jest mało i co my w ogóle chcemy, ale czasem jest tak, że jak się nie da na dłużej to trzeba to zrobić w czasie który pozostaje do dyspozycji. pozdrav:) |
Cytat:
Pozdrawiam, Kamyk |
Wyprawa przygotowana
Wyruszamy w poniedziałek 11.05.2015. Jedziemy w 3 motocykle - Piotrek K, Kryla, Korbol. Przygotowaliśmy trasę przez Gruzję i Armenię. Zrezygnowaliśmy z Azerbejdżanu z racji ograniczeń czasowych. Plan jest na prawie 4 tygodnie wakacji. Ekipę 3 osób uważamy za zamkniętą. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało zgodnie z ustaleniami i bez problemów. Pozdr.:at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |