![]() |
Pomysł fajny.Jak tylko czas pozwoli też przybędę,nie wiem czy robicie naklejasy,jeśli tak to mogę wykonać za free.Potrzebny tylko projekt wysłany do mnie na mail np. pdf bo z grafiki jestem cienki.Mogę je wysłać do kogoś kto będzie na 100%.
|
Cytat:
Środek kraju to jednak wygodna lokalizacja choć niezaprzeczalnie on dolnyslazak był. |
Myślałem o 'bliskim Dolnym Śląsku', żeby nie było aż pod granicą - okolice Milicza/Żmigrodu/Oleśnicy/Trzebnicy, okolice doliny Baryczy lub coś takiego.. To byłby taki ukłon i kompromis względem gości z dalszych częsci Polski.
Forum transalpa nie jest zakazane :) Orzep był na wielu forach... Tyle, że tak wielka impreza beż środków 'sponsorowanych' może się nie udać... Pytanie czy zlot 'sponsorowany' to to, co byśmy chcieli... |
Pytanie kto miałby to sponsorować..?
w Polsce chyba nie znajdziesz za wielu firm gotowych wyłożyć kasę... na tyle aby starczyło na taką imprę... jeżeli miałby być udział firm... widziałbym to bardziej w stylu IZI Meetingu gdzie Firmy dokładają się na jakiś wspólny cel... |
Cytat:
|
Znaczy Mario ja zrozumiałem że chiałbyś aby koszta imprezy ponieśli sponsorzy.. to mi się wydaje nie realne... za bardzo.. no ale może się mylę.. :)
|
Uważam, że inicjatywa bardzo słuszna i bardzo mi się podoba :) Jestem za :)
Jeśli moja osoba będzie pomocna to w paru kwestiach jestem w stanie wesprzeć w organizacji. Nie zapomnijmy także o chłopakach i dziewczynach nie tylko z ADV forum, TeamLeszcze, Orange czy FAT, ale także z forum BMW (http://www.bmwmotoklub.pl/) gdzie Daniel dużo się udzielał. A jeszcze co do słuszności inicjatywy tegoż zlotu i wspólnej integracji KaTeeMów, BeeMWu, AfrykT i innych podobnych :): "Nierozstrzygnięte dylematy BMW czy KTM ? Żeby nikt nie myślał, że Orzep odpuścił" :) Na fotce przesłanej od Renaty - żonie Orzepa ich syn Maxiu :) z pozdrowieniami dla wszystkich OrzepoPrzyjaciół :) https://lh6.googleusercontent.com/-e...-no/Maxiu.jpeg |
like :)
|
Spozo,to zdjęcie i komentarz mówi wszystko.
"Żeby nikt nie myślał, że Orzep odpuścił" |
Zacna idea, jestem jak najbardziej za. Roztocze to byłaby piękna miejscówa na lokalizację zlotu. Możnaby zrobić skarbonę na reaktywację żółtego Geesa...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |