![]()  | 

Też jestem zadowolony. Tylko teraz wziąłbym przezroczystą. Kupowałem w sezonie 2013. Moto mi 2 razy glebło ułamałem lusterko a szyba cała. Sprawdzę w piątek czy mi się kładzie przy V  >140km/h bo jak leciałem z taką prędkością ostatnio to bardziej skupiałem się na trzymaniu kiery a nie na cx :) 
	 | 

Cytat: 

| 

Ostatnio zapodałem Loster`a turystyczną - zobaczymy jak to się będzie sprawować. Pierwsze wrażenie pozytywne, dosyć sztywna (tylko żeby nie za sztywna bo pęknie). Montuje do tego deflektor bo ja przystojniak jestem ;) 
	 | 

Dobrze chroniła od wiatru niestety po pierwszej glebie w terenie roztrzaskała się. 
	Miałem naked przez 30 km:D.  | 

a i jeszcze przypomniałem sobie, że mojemu koledze chrupnęła przy montażu. Musiał lekko nagiąć, żeby dopasować do czachy. No to teraz sobie tylko deflektotrek zrobił 
	 | 

mam 7 lat i nic sie nie dzieje. tyle ze krzywa byla od nowości, krzywa jest i teraz ;) 
	 | 

i ja ma od kilku lat i nic. Lezalem wiele razy. Klamki polamane lusterka pozbijane kilka razy kiera raz tak przy glebie sie zgiela ze na szybie sie oparla, owiewka popekala przy mocowaniach do ramy. Moze nowsze sa z gownolitu? 
	 | 

Cytat: 

| 

Tania i w miare OK. Szkoda, ze krzywa. Troche mnie zaskoczylo jak do mich zagadalem, ze krzywa i co z tym moga zrobic? Oni, ze krzywa forme maja i juz tak bedzie. 
	Mialem pare lat i nie pekla, nie wyginala sie przy 140.  | 

Five Stars i Ermax. Pełne zadowolenie. Przetrwały gleby i spotkania z kamieniem spod koła auta.  
	Oczywiście oryginał + deflktor robi u mnie dzielnie.  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |