![]() |
I tak czekam na wypłatę kolejną :D, więc jeszcze nie. A co, chcesz sprzedać?
|
Wprost przeciwnie, chce kupić i liczyłem, że może znalazłeś colemana w dobrej cenie. Na amazonie uk jest do wzięcia za 68funciaków, znalazłem też w podobnej cenie w pl, ale opinie o sklepie są skrajnie różne więc raczej wezmę z amazona.
|
Daj linka do amazona jak znalazłeś. Może dwa przygarniemy jak w takiej cenie. 68 funtów to jakieś 340 zł więc jeszcze mnie stać :D
|
|
1 Załącznik(ów)
jakby ktos chcial lajta za prawie friko:
http://allegro.pl/namiot-easy-camp-c...970844015.html rozlozylem i wyglada ok, przespie w nim kilka wyjazdow 1-2 dniowych i kupie drugi... |
Raz użyty Coleman Cobra 2 kupiony za 350 zł. :). Decyzja podjęta, paczka w drodze :)
|
No to nie zrobiłeś interesu, bo nowy z gwarancją kosztuje 80 funciaków czyli jakieś 400 zł. Chyba, że kupiłeś za tyle w kraju to wtedy co innego.
Rozważałem tą Cobrę 2, żeby polecić kumplowi ale ona jest cholernie niska. Jak w tym usiąść na deszczu by się ubrać i łba nie zamoczyć? |
W kraju w kraju. A ubierasz się tak - nakładasz kask, siadasz i masz w dupie czy leci czy nie :)
A poważnie - w segmencie namiotów do 2 kilo wagi i nie kosztujących nie wiadomo ile a w dodatku jednoczęściowych nie znalazłem nic lepszego. Wysokość 82 cm, można dać radę. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:16. |