![]() |
Dzięki za miłe słowa ale to już naprawdę koniec :)
A'Tomek: Niestety ominąłem sporo miejsc, które chciałem zobaczyć, no ale cóż, następnym razem :) Kwas zawsze i wszędzie, choć we Lwowie nie trafiłem na ten prawdziwy z beczkowozu a jedynie lany z kija. Od jakiegoś czasu jestem też fanem ciemnego piwa "Awtorskie" |
Dziękuje.
|
Czosnku czyżby to były skromne przygotowania przed Albanią?
|
Mi się jeszcze Rumuńskie "lekkie" szuterki śnią po nocach a ty mi tu z Albanią... ;)
|
Czosnek nie marudź tylko się zbieraj :)
|
Bardzo ciekawa relacja. Bardzo ciekawa. Nie spodobało mi się jedno zdanie więc je trochę zmieniłem i podkolorowałem na czerwono bo mam takie uprawnienia ale ogólnie bardzo miło się czyta:p
|
Lewarze, maszynisto pociągu walki o prawdę!
Dziękuję serdecznie za skierowanie na właściwy tor i ubranie w słowa mych prawdziwych myśli, których sam nie potrafiłem wyrazić! Pozwolisz, że na Twą cześć dzielne pionierki przedstawią, krótki program artystyczny. |
Czosnku Wonny
Jeżeli już, to zgodnie ze swoją profesją wolałbym nosić tytuł Operatora Turbiny Zmian Dziejowych. Z wypiekami na twarzy obejrzałem zamieszczone przez Ciebie, to maleńkie arcydzieło sztuki filmowej, w którym dziewczęta gibkie i szczęśliwe chłopięta radośnie pokazują nam jak kochać Kraj swój i Ukochanego Przywódcę. Tego się trzymajmy i do tego dążmy.:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |