![]() |
1. Jagna gs/fat
2. Doodek - gs 3. TAGDB - gs 4. Ani¶ - gs 5,6. olacka i mucha - gs 7. Kuma - gs 8. Agawu - gs 9. CLEO - fat 10. asti - fat 11. wilczyca [samo się od¶nieżyło] |
1. Jagna gs/fat
2. Doodek - gs 3. TAGDB - gs 4. Ani¶ - gs 5,6. olacka i mucha - gs 7. Kuma - gs 8. Agawu - gs 9. CLEO - fat 10. asti - fat 11. wilczyca [samo się od¶nieżyło] 12. zaczekaj ( wstępnie się piszę ) |
Jagna ¶wietny pomysł, zmieniłabym tylko lekko nazwę z czarownic na czarodziejki, czarne czarodziejki :lol8:
na pewno będzie super, a jak mnie pytaj± czasem kumple co ciekawego moze być w babskim zlocie to odpowiadam "mamy na takim zlocie wszystko co kobiety lubi± - motocykle, facetów i alkohol" ;):haha2: miny bezcenne :p Azja, Elutka, Megi, Ola, Ucek - alfabetycznie do tablicy :) |
1. Jagna gs/fat
2. Doodek - gs 3. TAGDB - gs 4. Ani¶ - gs 5,6. olacka i mucha - gs 7. Kuma - gs 8. Agawu - gs 9. CLEO - fat 10. asti - fat 11. wilczyca [samo się od¶nieżyło] 12. zaczekaj ( wstępnie się piszę ) 13. Roomyanek |
Cytat:
Do zobaczyska. |
Czy mogę przedstawić propozycję dwum nowym lejdiskom?
W zeszłym roku pomogłem im się zmotoryzować to i teraz czas na robienie kilometrów. |
Cytat:
|
Czekamy na mapę z miejscem k±pieli w Bobrze :D
|
Cytat:
Postaram się je trochę rozruszać , ewentualnie mogę was trochę popilotować w miłym towarzystwie każdy kilometr liczy się podwójnie :) |
jestem wtedy pod Grunwaldem, ale z chęci± was poznam bliżej w jakim¶ innym terminie :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |