![]() |
no proszę, jak jada na beemkach to byle afryce nie odmachują ;)
|
Cytat:
To na 100% byliście Wy, ja jechalem niebieska AT z kuferkami H&B po bokach. |
Pozostaje mi tylko przeprosić. Ale na pewno machalem ręka, tylko może za szybko było :)
|
Zajebiste zdjęcie tej kolumny od dołu:brawo: A i reszta bueno... Tylko dlaczego za oknem taki syf pogodowy??? :vis:
|
Cytat:
luzik. Domyslilem sie, ze gdzies sie spieszyli, mam nadzieje, ze przy tej trasie z ekranami dziekochlonnymi pan z suszarka was nienamierzyl ;) |
7greg, masz mój portfel tylko, że czerwony :),
meteory wypas i cała wyprawa, gdzies kiedys widziałem FJR 1300 śmigałeś na tym? i co o niej powiesz? pozdrawiam |
@Ramires Z machaniem to jest odwieczny problem. Bo jak to zrobić podczas wyprzedzania. I nie mam tu na myśli prędkości czy pochylenia. Lewą ręką nie będę machał bo wyprzedzana osoba jest z prawej. Jak puszczę gaz to zwolnię i ktoś wjedzie w dupę albo wyprzedzany odjedzie :D
Zazwyczaj trzymam rękę na manetce gazu i podnoszę palce do góry. Jak ktoś zauważy to jego :dizzy: Słyszałem kiedyś o pozdrawianiu nogą, ale to jest dosyć dwuznaczne :haha2: @Krystek FJR rules. Fajny motek, wygodna kanapa, duża ruchoma szyba, duży bak. Minusy, słabe zawieszenie, 5 biegów, czułem się na niej o 10 lat starszy :haha2: |
Cytat:
mój kumpel marzy o FJR, chyba się od niego zaraziłem i jest to moje co prawda asfaltowe marzenie, moze kiedyś. A teraz masz tylko afri ? pozdrawiam |
Cytat:
Na fotkach powyżej siedzę na nim :p |
bravo!fajny wyjazd.jakos grecja nigdy mnie nie krecila,ale po takich zdjeciach mozna nabrac ochoty.trzymajcie tak!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |