Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Ciepełko na koniec sezonu (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1586)

podos 19.09.2008 12:11

no proszę, jak jada na beemkach to byle afryce nie odmachują ;)

ramires 19.09.2008 12:15

Cytat:

Napisał 7greg (Post 24282)
Jest to możliwe. Wczoraj o 15 wyjechaliśmy z Koniakowa gdzie posiłkowalismy się i potem droga na Skoczów, Katowice i Gdańsk.
jak godzinowo się zgadza to my :)

trza było nas gonić :haha2:

Najpierw mieliscie na poboczu mala przerwe, staliscie na zatoczce tuz za Skoczowem, potem jakzescie pocieli to mnie malo nie zdmuchnelo ... ech ci beeemiarze ... :)

To na 100% byliście Wy, ja jechalem niebieska AT z kuferkami H&B po bokach.

7Greg 19.09.2008 12:40

Pozostaje mi tylko przeprosić. Ale na pewno machalem ręka, tylko może za szybko było :)

jochen 19.09.2008 14:22

Zajebiste zdjęcie tej kolumny od dołu:brawo: A i reszta bueno... Tylko dlaczego za oknem taki syf pogodowy??? :vis:

ramires 19.09.2008 16:04

Cytat:

Napisał 7greg (Post 24287)
Pozostaje mi tylko przeprosić. Ale na pewno machalem ręka, tylko może za szybko było :)

no machanie przy 150 km/h w bedac zlozonym w zakrecie ... coz, bylby to nie lada wyczyn ;)

luzik. Domyslilem sie, ze gdzies sie spieszyli, mam nadzieje, ze przy tej trasie z ekranami dziekochlonnymi pan z suszarka was nienamierzyl ;)

krystek 19.09.2008 16:06

7greg, masz mój portfel tylko, że czerwony :),
meteory wypas i cała wyprawa,
gdzies kiedys widziałem FJR 1300 śmigałeś na tym? i co o niej powiesz?
pozdrawiam

7Greg 19.09.2008 16:18

@Ramires Z machaniem to jest odwieczny problem. Bo jak to zrobić podczas wyprzedzania. I nie mam tu na myśli prędkości czy pochylenia. Lewą ręką nie będę machał bo wyprzedzana osoba jest z prawej. Jak puszczę gaz to zwolnię i ktoś wjedzie w dupę albo wyprzedzany odjedzie :D

Zazwyczaj trzymam rękę na manetce gazu i podnoszę palce do góry. Jak ktoś zauważy to jego :dizzy:
Słyszałem kiedyś o pozdrawianiu nogą, ale to jest dosyć dwuznaczne :haha2:

@Krystek FJR rules. Fajny motek, wygodna kanapa, duża ruchoma szyba, duży bak. Minusy, słabe zawieszenie, 5 biegów, czułem się na niej o 10 lat starszy :haha2:

krystek 19.09.2008 21:21

Cytat:

Napisał 7greg (Post 24325)

Krystek FJR rules. Fajny motek, wygodna kanapa, duża ruchoma szyba, duży bak. Minusy, słabe zawieszenie, 5 biegów, czułem się na niej o 10 lat starszy :haha2:

a jak z jazda, mysle że na asfalt to ideał, mam racje ??
mój kumpel marzy o FJR, chyba się od niego zaraziłem i jest to moje co prawda asfaltowe marzenie, moze kiedyś.
A teraz masz tylko afri ?

pozdrawiam

7Greg 19.09.2008 21:38

Cytat:

Napisał krystek (Post 24363)
A teraz masz tylko afri ?

pozdrawiam

No co Ty :oldman: Z zapierdalacza pewnie długo nie zrezygnuję, jakoś to lubię :dizzy:
Na fotkach powyżej siedzę na nim :p

myku 19.09.2008 22:40

bravo!fajny wyjazd.jakos grecja nigdy mnie nie krecila,ale po takich zdjeciach mozna nabrac ochoty.trzymajcie tak!!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54.