Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Wykonawca stelazy potrzebny!!! (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=153)

chomik 04.04.2008 21:02

Cytat:

Napisał chinol (Post 2151)
jak chcesz kufry wal do chomika on chce jej sprzedać

Chinski przeca już dawno sprzedane :) mówiłem Ci sklerotyku...

calgon 24.06.2008 12:50

stelaże produkcji motostel duh

Czesc Wam poniewaz od jakiegos czasu poszukuje na forum wykonawcy stelazy i gmoli do rd04 2kpl i niestety nie udało mi sie nikogo przekonac prosze o opinie na temat owych czesci produkownych przez Pana-Roberta Bartkowiaka MOTOSTEL DUH.Chciałbym takowe ustrojstwo nabyc do poowy lipca takze bardzo prosze o jakies wsparcie w tym temacie,dzwoniłem równiez do firmy holan ale na wstepie troche mnie zmiazdzyli cena. pozdrawiam.

szwedzkikucharz 24.06.2008 16:16

Cytat:

Napisał calgon (Post 12735)
.........Pana-Roberta Bartkowiaka MOTOSTEL DUH.Chciałbym takowe ustrojstwo nabyc do poowy lipca .......

Nie chcę Cię martwić ale na www jest info, że zamówienia będę przyjmowane/realizowane z początkiem sierpnia

chomik 24.06.2008 18:51

Cytat:

Napisał szwedzkikucharz (Post 12785)
Nie chcę Cię martwić ale na www jest info, że zamówienia będę przyjmowane/realizowane z początkiem sierpnia

Potwierdzam, gadałem z Robertem wczoraj i dopiero na początku sierpnia będzie wolny.

hero 24.06.2008 23:27

Stelaże, zresztą bardzo dobre produkuje kolega forumowy Bonjur. A co do gmoli to szukaj czegoś fajnego i sprawdzonego na allegro i innych takich. Opinie i opisy gdzieś na forum znajdziesz wpisując w przeszukiwarkę "gmole".

{czy forma interpunkcyjna wszystkim odpowiada?}

Ronin 24.06.2008 23:49

Cytat:

Napisał hero (Post 12868)

:Thumbs_Up:

PS. Ramiro, jak mi się dwa razy to samo klikło, to jest jakiś sposób żeby niepotrzebną kopię skasować?? czy np. mam to po prostu na pustego posta edytować?? teach me master!! :bow:

ramires 25.06.2008 00:03

Cytat:

Napisał Ronin (Post 12873)
:Thumbs_Up:

PS. Ramiro, jak mi się dwa razy to samo klikło, to jest jakiś sposób żeby niepotrzebną kopię skasować?? czy np. mam to po prostu na pustego posta edytować?? teach me master!! :bow:

usunac posta moze moderator lub admin, czasem uzywaj edit i wycinaj podwojnego posta (jego zawartosc) a ja niemal 99,9% sprawdzam zawsze (kurde, za rok guru bede :D ) i usuwam takowe. takze ten powyzszy usune.

felkowski 25.06.2008 00:50

Cytat:

Napisał puszek (Post 2132)
Tak z ciekawosci jaka jest szerokośc Bonjourowej zabudowy z tymi kuframi? Jakie pojemnosci sa kuferków?Podaj dokładne wymiary. Stelaz a la Podosek wymaga opuszczenia na dół wydechu i ma rozstaw 45 cm miedzy wewnetrzynmi scianami kufrów. Ale w Bonjurowym nie trzeba wydechu opuszczać..To ma swoja wartosc...

A jakby zastosować inny wydech np cieńszy lub owalny to można by wycienić pake i zachować sylwetkę i symetrię. Zdaje mi się, że i parę kilo dałoby sie urwać

rambo 25.06.2008 01:27

moje stelarze z ducha po przeróbkach wydechu i samym w/w mają 40cm. do tego dochodzi szerokosc kufra razy dwa. spokojnie da sie zjesc poniezej 95cm. powodzenia.

calgon 25.06.2008 09:30

Kolega Bonjur niestety nie robi stelazy do rd04.Kolega Pastor niestety takze:-(

Cytat:

Napisał hero (Post 12868)
Stelaże, zresztą bardzo dobre produkuje kolega forumowy Bonjur. A co do gmoli to szukaj czegoś fajnego i sprawdzonego na allegro i innych takich. Opinie i opisy gdzieś na forum znajdziesz wpisując w przeszukiwarkę "gmole".

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47.