![]() |
Ja mam BF Dakar i również jestem zadowolony :)
|
Cytat:
... kupiłem buzer, to sie szybko rozleciał, w sumie kupiłem 3 - bo 2 dla fumfli.... te same efekty w podobnym czasie użytkowania... :hello: ... potem buty utiki, turystytczne, piękna skórka itp... i dupa :hello: slidery odpadły po 3ciej wycieczce... lipa i tyle... nic więcej z tej firmy nie kupie :oldman: bardziej te ciuchy na pokazy mody sie nadają niż do jazdy... :D |
Cytat:
Fakt że tania, ale więcej jej nie kupię, bo ma membranę z folii ogrodniczej, a ja nie lubię być hodowany jak ogórek... Zdrowia! :hello: |
|
Cytat:
Aaa no i jeszcze nioe mogę trafi na tronę tego BF-a może wiesz cos wiecej |
:hello:ja już taką mam, więc śmiało... a strony bf nie znam... katane kupiłem korzystając z opinii użytkowników... m.in. naszego szanownego 4um....:umowa::D
|
Strona internetowa marki BF, wydaje mi się, jest tutaj: http://www.bf-hardwear.de/ Jakaś ta stronka mało internaszinal.
|
Dzięki chłopaki, jeszcze powstał kolejny problem bo kurtka XL - no niby ja takie rozmiary nosze. ale z tego co widzę rozmiarówka jest do 5 XL czyli cholera go wie jaka będzie rozpietośc tych rozmiarów. Egon Ty jaki rozmiar nosisz?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja bym bardzo ale to bardzo chciał kupić sobie Tuarega z Goretexem zamiast BF czy Akito ale jam mam to uczynić skoro nigdzie nie ma w moim rozmiarze czyli XXXL :confused: Kupiłem lekko używane spodnie Tuarega z GTX w UK to mi je k...wa jeb..a poczta zgubiła :mur: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56. |