![]()  | 

Kuba jaki termin bo ja potrzebuję na już? Dla mnie oczywiście spławik z logiem forum do odciskania na Bliskim Wchodzie ;) ;) ;) 
	 | 

Logo nie zrobię zbyt szczegółowe, kontur Afryki- OK. Ceny podam jutro, ale ok 30zł. :oldman: 
	 | 

Poproszę łapkę w kształcie napisu 
	zajebiścieuwielbiamforumafricatwin.com.plamojaafry kajestnajszybszanacalymkontynencieafrykańskim a tak na prawdę to jakiś zgrabny prostokącik chętnie przygarnę bo moja się oberwała :)  | 

Cytat: 

Poza tym nie wiem gdzie aż 4 śruby tam chcesz zmieścić? w 07 (taką mam) na podstawce bocznej jest bardzo mało miejsca na takie śrubki. mi weszły tylko dwie i tak jak Laska pisał odleciało wszystko po drodze:) teraz se przyspawałem i jest GIT. tak miałem w trampku i wytrzymywało wszystko, tak że zamiast kombinacji polecam blaszkę heftnąć do oryginału i będzie ok  | 

Afrykańskei kontury proszę raz :) utnij trochę cenę :)  :)  :) 
	 | 

Ja tez jestem zainteresowany ale najpierw zdjecie please. 
	No i bez zbednych wodotryskow  | 

Ja poproszę o kształt kontynentu Afrykańskiego - pozdrawiam i trzymam kciuki :) 
	 | 

a ja nie wiem jaki kształt ale chce :P 
	jak sie wyklaruje to sie zdecyduje :)  | 

dobra, jeszcze jedno pytanie. Jeśli chodzi o "potanienie". Mogę zrobić to z czarnej blachy i bez możliwości mocowania (zostaje spawanie), 
	albo z czarnej blachy z nakładką i śrubami. Chciałbym pozbierać kilka głosów, a potem zrobię takie na jakie zgłosi się więcej ludności :dizzy:  | 

ja chce aby bylo prosto i szybko - kontur kontynentu :) 
	ewentualne wypalenie XRV w srodku Wszystkie pliki do tego mam jakby co w wektorach wiec jak potrzeba to wal - przesle.  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:44. |