![]() |
Potwierdzam, hostel jest naprawdę ok. Będąc w Gruzji zbłądziłem tam dwa razy..;)
Zdjęcia super! |
tylko jedna z przypadkowo spotkanych polek ma konto :P ... mam nadzieję, że mieliście lepszą pogodę niż my. pozdrawiam :)
|
No proszę :)
Ten sezon można nazwać: Polacy w Gruzji hurtowo 2011 :D |
a żebyś wiedział, że hurtowo! a najwięcej u Iriny:)
|
Rambo, jesteśmy w Signaghi w polecanym przez Ciebie przybytku pod nazwą Guest-House "Nato & Lado"!
Co Wyście tutaj nawyprawiali, że taka legenda po Was została?? Przytoczę tylko jedną opinię o Tobie: Rambo eto nienormalnyj ciełowiek!! Tak jak Wy przedłużyliśmy swój pobyt u Nato & Lado z podobnych powodów jak Wy. Niewyobrażalna gościna i ekstra klimat. I jeszcze z jednego powodu zostaliśmy, dzisiaj odbędą się urodziny Lado ... nie wiem jak to się skończy ??? Złom |
Jak to co :haha2:
My tam nic nie nawyprawialiśmy :D To Lado śpiewał z nami "hej sokoły" na cały zycher do rana :D Koniecznie niech wam coś zagra na gitarze gruzińskiego !!! Jak teraz sobie przypomniałem to aż mnie za serce złapało, tak było cudownie. Może da się go jakoś nagrać... :bow: |
Są śpiewy gruzińskie i właśnie się zaczeły tańce...
Towarzystwo mocno internationale, białorusini, rosjanie, niemcy, izraelici, południowo-koreańcy, gruzini i oczywiście reprezentacja polska liczebnie na równi z gruzińską! https://lh5.googleusercontent.com/-b...0/IMG_4431.JPG |
Te gruzinki z kościoła no te z tymi zgrabnymi nogami .... masz je na foto od frontu co by zobaczyć tzw. mordoplan ?? Jeśli mordki mają tak ładne jak nogi to jadę tam :D
|
Niektóre gruzinki są ładne (przeważnie w Tbilisi) ale te z kościoła w Zugdidi były zjawiskowe ...
Nie wiem czy to były gruzinki na 100%, może jakaś lokalna nacja?? Zdjęć od frontu nie mam, pozostaje jedynie moja pamięć! https://picasaweb.google.com/maciej....eat=directlink |
Ano faktycznie coś w tej Gruzji aż tłoczno od Polaków.
My byliśmy na CB500 na szosowych oponach. Maćka spotkaliśmy w takiej małej knajpce w Mestii. Już od niedzieli w domu. Także pozdrawiamy |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |