![]() |
Czyta się i wszystko pięknie widać!
|
Cytat:
Pobite gary :) |
5 Załącznik(ów)
Ja też jak byłem młody, to byłem Murzynem więc wpisuję się w ciąg tej Jagnięcej opowieści.
Siedzę sobie w domu Czesława wygodnie, pan Włodzimierz snuje swój wątek, drzwi się otwierają i wchodzi dwójka motocyklistów. Ale takich twardzieli, znaczy w zbrojach, a giemby milutkie i takie do siebie podobne...miłe i na dodatek znajome! Potrzeba mi było trzech sekund (za co Jagnę przepraszam, że AŻ trzech), żeby przypomnieć sobie kto i skąd... No, Rafa to poznałem po Jagnie :D Ależ to miłe uczucie! Myślałem, żeby zaczekać, sprawdzić, czy jestem rozpoznawalny, ale usta wyprzedziły! Z mojej strony stołu to wyglądało tak: Załącznik 89454 Który to ten Czesław? Załącznik 89455 Załącznik 89456 Załącznik 89457 I ja się cieszę, że chłopaki dali się namówić, by zagrać. Zawsze myślałem o muzyce na żywo w takim miejscu. To pasjonaci. Muzyka Niemena na życiu każdego z nich odcisnęła swoje piętno i jadąc tu też realizowali swoje marzenia. Może kiedyś będzie ich cała grupa i koncert w kościele, gdzie akompaniamentem będzie muzyka starych organów, na których grał i Czesław. Od lat trzymam ich za słowo... Muzyka pod drzewem, bez wzmacniaczy i mikrofonów też ma swój pierwotny, wielki urok. Może jaki czarnuch podrzuci jakie nagranie? Jagna i Raf. Było bardzo miło was tam spotkać. Dzięki takim przypadkom miejsca zapadają mocniej w pamięci a i jest o czym dziatkom opowiadać.. Załącznik 89458 Jak rozstawaliśmy się, powiedziałem, że będziemy jechać w przeciwne strony, ale moja ekipa ustaliła, że jednak podjedziemy obejrzeć dworek w niedalekiej okolicy. Był po drodze ten sam bród i szuter i kiedy staliśmy wśród drzew dworskiego, starego parku usłyszałem warkot wścieklaka. Pomyślałem, że to Ty przejechałaś i wyszedłem na drogę czekając Rafa. Jakie było moje zdziwienie, kiedy zza zakrętu, pełnym gazem wypadły dwa złe! Po zatrzymaniu patrze, a tu pan Chemik- ojciec całego białoruskiego zamieszania wraz z bratem! Dopiero z Twojej relacji dowiaduję się, że byliście w jednej ekipie. Świat się znowu skurczył! I tak oto niechcący wziąłem udział w poszukiwaniu zaginionych Murzyniątek! |
tymczasem na forum BMW
"że co, że ja nie wyrwe? trzymaj kota i patrz! Zasuwam, rozumiesz, do panny i oferuje kompresorek. jak tylko popatrzyła na moje kufry, już była moja" Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
"Pomglem motocyklistce, dzieki temu FAT ma z czego drżeć łacha.". 😁 Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Chłopaki, nie macie gdzie sie gryźć?
... |
Radiolog, obudź się bo tu się panoszą:haha2::haha2::haha2:
|
Cytat:
PS. Proszę pamiętać, że w naszym garażu stoją dwie maszyny ze znaczkiem śmigła ;) |
Cytat:
|
Cytat:
https://lh3.googleusercontent.com/jd...=w1374-h915-no Mniej więcej raz na tydzień przeprowadzamy z Rafem taką rozmowę: Jagna: zdjąłbyś ten bak w końcu, po co Ci zasięg na pół tysiąca km... Raf: Ale on tak rasowo wygląda! Jagna: Ale jest okropnie brzydki! Raf: Ty się nie znasz, jest piękny! Takie tam ;) Oczywiście bak w mojej DR jest równie brzydki, no ale oryginalny to jakiś śmieszny jest jeśli chodzi o zasięg, więc jestem usprawiedliwiona ;) Novy, Teddy, co słychać na Mazurach?? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |