![]() |
no to gitara:))))
|
Gra i buczy :D. mój przelew doszedł :)
|
Cytat:
|
Kaski wyjechały ze sklepu do PL. Mają być do piątku.
Zrobimy oddzielną liste i każdy kto wpłacił wpisze się na jaki adres mu to wysłać, to i ja będe miał mniej roboty i mniej będzie pomyłek :) Jedziemy według wzoru, po wysyłce nadpłacone kasa trafi na wasze konta z powrotem. Nie bedę się bawił we wkładanie hajsu w paczki, bo cholera wie. Niniejszym jest też propozycja, aby od każdego kasku, cześć z nadpłaty trafiła na konto forumowe. (szczegóły o koncie forumowym w dziale finansowym) 15zł trafiło by wtedy na konto z kwoty do zwrotu. Nie lubię osobiście jak mi się narzuca wolę, wiec każdy ma prawo do decydowania co chce zrobić z częścią (15zł) nadpłaty. Aby każdy mógł dyskretnie i bez wiedzy innych wybrac co i jak proszę o info na priw. Tu wpisujemy nick z adresem do wysyłki np: 1.Rambo, biały M. Ul.Afrykańska 52V m 750, 00-999 Hajnówka tel:609 033 448 |
Cytat:
|
Rambo , czy można odebrać kask we środę 1.kwietnia osobiście w W-wie , jeżeli tak do daj do siebie nr.telefonu w celu omówienia ew.spotkania , wysłałem Ci również 400zł na kask z blendą jeżeli będzie na 1 kwietnia to odebrałbym obydwa , chodzi o to że będę w W-wie 1.04. , więc przy okazji...A 15 na forum spoko.
|
Cytat:
Tu wpisujemy nick z adresem do wysyłki np: 1.Rambo, biały M. Ul.Afrykańska 52V m 750, 00-999 Hajnówka tel:609 033 448" Dla mnie wyszło na to, że stworzyć znowu listę tylko, że z adresami. Widocznie źle go zrozumiałem a z tym brakiem imienia i nazwiska to masz rację. Pomyłka |
Cytat:
|
Cytat:
skasuj te dane niech nie wiszą na forum , mało to już sprzętów pogineło.. p.s. Tak z innej beeczki to mi sie te malowanie podoba:Thumbs_Up: |
usunięte :). Poczekam aż sprawa sama się rozwiąże i wtedy wyśle dane rambosowi :)
Też mi siępodoba ;> |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |