Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kaski (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=128)
-   -   AKCJA zamówienie zbiorcze na kask NITRO F346 (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2680)

ostach 16.03.2009 18:02

no to gitara:))))

polnybandzior 16.03.2009 18:39

Gra i buczy :D. mój przelew doszedł :)

polnybandzior 17.03.2009 17:59

Cytat:

Napisał rambo (Post 49304)
kaski naj póżniej za tydzień będa w Wawie. Może bedą na piątek :) jutro opuszczają sklep

Witam. Rambo a podawać ci adres do wysyłki albo coś takiego??

rambo 17.03.2009 18:56

Kaski wyjechały ze sklepu do PL. Mają być do piątku.
Zrobimy oddzielną liste i każdy kto wpłacił wpisze się na jaki adres mu to wysłać, to i ja będe miał mniej roboty i mniej będzie pomyłek :)

Jedziemy według wzoru, po wysyłce nadpłacone kasa trafi na wasze konta z powrotem. Nie bedę się bawił we wkładanie hajsu w paczki, bo cholera wie.

Niniejszym jest też propozycja, aby od każdego kasku, cześć z nadpłaty trafiła na konto forumowe. (szczegóły o koncie forumowym w dziale finansowym) 15zł trafiło by wtedy na konto z kwoty do zwrotu. Nie lubię osobiście jak mi się narzuca wolę, wiec każdy ma prawo do decydowania co chce zrobić z częścią (15zł) nadpłaty. Aby każdy mógł dyskretnie i bez wiedzy innych wybrac co i jak proszę o info na priw.

Tu wpisujemy nick z adresem do wysyłki np:

1.Rambo, biały M. Ul.Afrykańska 52V m 750, 00-999 Hajnówka tel:609 033 448

Klas 17.03.2009 19:43

Cytat:

Napisał polnybandzior (Post 49555)
1. polnybandzior, biały S. ul. Jagiełły 30, 78-400 Szczecinek, tel 608586289

no to będę pierwszy :D Dzięki i pozdrawiam

Polnybandzior , jeśli chcesz ujawniać swoje dane w necie to Twoja sprawa ale rambo wyrażnie napisał , że info dotyczące adresu wysyłki kierować do niego na priv ! Poza tym czy na paczce adresat ma rzeczywiście figurować jako "polnybandzior" ?

czadar 17.03.2009 19:56

Rambo , czy można odebrać kask we środę 1.kwietnia osobiście w W-wie , jeżeli tak do daj do siebie nr.telefonu w celu omówienia ew.spotkania , wysłałem Ci również 400zł na kask z blendą jeżeli będzie na 1 kwietnia to odebrałbym obydwa , chodzi o to że będę w W-wie 1.04. , więc przy okazji...A 15 na forum spoko.

polnybandzior 17.03.2009 20:03

Cytat:

Napisał Klas (Post 49560)
Polnybandzior , jeśli chcesz ujawniać swoje dane w necie to Twoja sprawa ale rambo wyrażnie napisał , że info dotyczące adresu wysyłki kierować do niego na priv ! Poza tym czy na paczce adresat ma rzeczywiście figurować jako "polnybandzior" ?

rambo napisał: "Niniejszym jest też propozycja, aby od każdego kasku, cześć z nadpłaty trafiła na konto forumowe. (szczegóły o koncie forumowym w dziale finansowym) 15zł trafiło by wtedy na konto z kwoty do zwrotu. Nie lubię osobiście jak mi się narzuca wolę, wiec każdy ma prawo do decydowania co chce zrobić z częścią (15zł) nadpłaty. Aby każdy mógł dyskretnie i bez wiedzy innych wybrac co i jak proszę o info na priw.

1.Rambo, biały M. Ul.Afrykańska 52V m 750, 00-999 Hajnówka tel:609 033 448"

Dla mnie wyszło na to, że stworzyć znowu listę tylko, że z adresami.
Widocznie źle go zrozumiałem a z tym brakiem imienia i nazwiska to masz rację. Pomyłka

Klas 17.03.2009 20:12

Cytat:

Napisał polnybandzior (Post 49569)
rambo napisał: "Niniejszym jest też propozycja, aby od każdego kasku, cześć z nadpłaty trafiła na konto forumowe. (szczegóły o koncie forumowym w dziale finansowym) 15zł trafiło by wtedy na konto z kwoty do zwrotu. Nie lubię osobiście jak mi się narzuca wolę, wiec każdy ma prawo do decydowania co chce zrobić z częścią (15zł) nadpłaty. Aby każdy mógł dyskretnie i bez wiedzy innych wybrac co i jak proszę o info na priw.

1.Rambo, biały M. Ul.Afrykańska 52V m 750, 00-999 Hajnówka tel:609 033 448"

Dla mnie wyszło na to, że stworzyć znowu listę tylko, że z adresami.
Widocznie źle go zrozumiałem a z tym brakiem imienia i nazwiska to masz rację. Pomyłka

Ja sam już się teraz zastanawiam , kto żle zrozumiał - ja czy Ty?W związku z tym przepraszam za zamiesznie , niemniej jednak uważam że podawanie dokładnych danych osobowych na publicznie dostępnym forum nie jest najlepszym pomysłem , a poza tym rzeczywiście- do tego aby paczka dotarła na miejsce potrzebne jest raczej imię i nazwisko adresata , a nie nick forumowy.

Nowy011 17.03.2009 20:12

Cytat:

Napisał polnybandzior (Post 49555)
1. polnybandzior, biały S. ul. ************************* tel ************

no to będę pierwszy :D Dzięki i pozdrawiam

i w tym momęcie ktoś ostrzy dzide na białe rdo7 rocznik 97-99...

skasuj te dane niech nie wiszą na forum , mało to już sprzętów pogineło..

p.s.
Tak z innej beeczki to mi sie te malowanie podoba:Thumbs_Up:

polnybandzior 17.03.2009 20:48

usunięte :). Poczekam aż sprawa sama się rozwiąże i wtedy wyśle dane rambosowi :)

Też mi siępodoba ;>

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55.