![]()  | 

Dziś we Włocławku śmigał ktoś RD07 chyba nie widziałem bo w lusterku... malowanie fioletowo białe ;P Pozdro! 
	 | 

W sobotę koło 12 w okolicy Mławy biała NATka.  
	Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk  | 

Cytat: 

| 

Wczoraj we Wrocławiu na pl. Hirszfelda, NAT HRC z tłumikiem Termignoni. 
	 | 

Przed 5 minutami NAT AS rej. WB ... razem z 2xBMW i mercedes S. Stacja Lotos ,trasa E7 Mława. 
	 | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

Przelot z Malborka do domu przerąbane non stop w deszczu a temperatura 9 st.  | 

Cytat: 

| 

Kogo widziałem dalej i bliżej 😉 

Cytat: 

Powrót z krótkiego wypadu z Karpacza i Czech :) Pozdrawiam Kolegę  | 

Dziś o 16:30 na czubku transalpiny przy straganach czerwona NAT na rej. TK jechała od Sebes w str. Novaci w towarzystwie gejesa 1200. 
	Pozdrawiam Rysiek  | 

Wczoraj (19.09.2019) NAT Tricolor, Poznań ul. Solna, godz. 13.30 
	Kierownik przebijał się między autami....  | 

Czerwona nat zaparkowana pod sheratonem w Poznaniu. 
	 | 

I mnie się dziś udało zobaczyć  NAT w pobliżu naszego ostatniego spotkania znaczy zlotu, taka nowa z zapalonymi wszystkimi światłami na wylocie z Przedborza druga już AT w rejonie Sulejowa 
	 | 

W piątek biało niebieska NAT plotowała "krąźownik" oba moto rej WP. 
	W Rzeszowie Podkarpacka w stronę Biesów poleciały. Wyglądało jakby się mocno śpieszyli. Piękna ekwilibrystyka między puszkami.  | 

Wlot do Szczecina od Pyrzyc. Dzisiejsze popołudnie. Biała NAT. Nie odmachnąłem bo byłem skupiony na przyspieszaniu:at::haha2: 
	 | 

Nigdy nie odmachuję jak zmieniam biegi. Kiedyś o mało się nie wybałem... :D 
	 | 

Dziś w Nekli, ul. Orla, AT RD04.......chyba to był Mallory:) 
	 | 

Cytat: 

| 

7 st., wiatr i deszcz w Złotnikach k. Poznania, ale mijałem twardziela na NAT czerwonej z kufrem na organy. Kto jeździ mi pod chatą? 
	 | 

Dziś NAT adwentowa prowadziła kolumienkę wjeżdżających do Żagania. Godzina 13:30 przemknęli tak wartko że tylko zdążyłem zobaczyć ostatnią tablice, niemiecka. Pozdrawiam. 
	 | 

Dziś między Olsztynem a Szczytnem kilka motocykli a na końcu siódemka,machane i odmachane,wracałem z geesowania po szutrach na Warmii. 
	 | 

Piątek 27.09, około 11:54, Wrocław, al. Kochanowskiego między skrzyżowaniami z Różyckiego i Śniadeckich - AT z czerwoną czaszą, kierownik kierował się w kierunku pl. Grunwaldzkiego. Więcej szczegółów niestety nie widziałem bo jechałem puszką w drugą stronę, korków nie było więc ledwie kątem oka zauważyłem. 
	 | 

kto? 

1 Załącznik(ów) 

W Tokarni koło Kielc 25-08-2019 był zlot SHL, ktoś się kojarzy na zdjęciu? mam więcej tej osoby, więc moge przesłac priv.. nie umieszczam całego pix przez RODO niby.. ;) 
	 | 

Dziś koło 9:30 NAT w hrc pędziła przez starą miłosną Bronisława Czecha w stronę Warszawy. :at: 
	Pozdrawiam Rysiek  | 

Wczoraj (niedziela) okolice Brzegu, przy wale, czyzbysmy sie natkneli na ekipe z Opola? :) 
	 | 

Wczoraj na Czerniakowskiej jakiś afrykaner z nowosądecką.rejestracją. 
	 | 

Dzisiaj 12.50, Poznań, ul. Bałtycka NAT w kolorze PEARL GLARE WHITE. Pokiwane, a chciałoby się pogadać :) 
	 | 

Dziś koło południa, rondo Pobitno w Rzeszowie, nowa Africa w kolorach Tesco jechała od Łańcuta. Pięknie się prezentowała! Ładny dźwięk wydechu. Więcej nie zauważyłem. 
	 | 

Niedziela 20.10 okolice godziny 9:00 Olkusz  
	1. NAT biało niebieska (SB) w towarzystwie nakeda w kierunku na Bytom. 2. Te same światła w Olkuszu również NAT również biało niebieska w towarzystwie grupki motków leciała z kierunku Ogrodzieniec. Ja leciałem na mojej RD04 z zamku Rabsztyn na Ogrodzieniec.  | 

Dziś przed 18:00 Karmelkowa we Wro.  
	Czerwona NAT przejeżdżająca przez przejście dla pieszych :D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk  | 

Ostatnia niedziela.Dwie NAT w towarzystwie dwóch TA.Vrbno pod Pradziadem (CZ). 
	 | 

Zielona :at: wracająca dzisiaj po południu z Helu. Pomachanie, pomrygane. 
	 | 

Czarna NAT wczoraj o 15 na Maślickiej we Wro. Kręci się tych NATek sporo we Wro ale nikt się tu nie przyznaje :D  

Codziennie godz 18:20: ta sama NAT Tricolori, Warszawa - Konstancin J. 
	 | 

Skawina 13 listopad DK44 - rd07 "kocie oczy" biało-czerwono-niebieska. 
	 | 

Przed chwilą Atas Bajkowa w Wysokiej :-) WRO się kręci ale może nie wszyscy są na forum 
	 | 

Widziana NAT ok 18:00 Wrocław, Zwycięska. Była lwg z xt660r i lc8 :) 

Cytat: 

| 

30.11 okolo godzinych południowych nowa czerwona Afra widziana w Paczółtowicach na leśnym dukcie w kierunku pól golfowych. 
	 | 

12.30 ul. Polska Poznań - chyba RD03 - Pozdro ! 
	 | 

Cytat: 

Człowieku... nawet nie wiesz jak mi poprawiłeś humor Twoim widokiem starej Afryki Tesco rocznik pewnie 2000-2003... w końcu nie jakaś NAT, której kierownik w 99% nawet nie wie co to FAT... Byłem na 100% pewny, że ten wpis się tu pojawi... Pozdro - ale dzisiaj piździło....::)))  | 

Cytat: 

to mało co mnie nie pobili, jeden na NAT a drugi na czarnej 7ce. Pomogłem im,pożyczyłem klucze i inne.Wieczorem jak odwoził mi klucze to powiedział,że jestem spoko gość a ja mu na to,że jestę Czarnuchem :D  | 

Cytat: 

| 

kogo to zagadnąłem dziś w Krakowie o z okna karetki na os. Na lotnisku przed garażem gdzie stała piękna czwóreczka ? 
	 | 

Wczoraj przy Końskowoli koło Puław, zjazd na Rudy w stronę lasu, 15 godzina, w barwach hrc. Ktoś od nas? 
	 | 

Ładna czwóreczka spotkana dzisiaj na odprawie Marco i Elzy w Tychach pod Żyrafą, ktoś z FAT? :) 
	https://ifotos.pl/zobacz/202001041_qaxwarp  | 

Cytat: 

| 

Wydaje mi się że dziś wyjeżdżając ze Szczecina ok 11:30 widziałem Ex'a, na T7, na drugim pasie, a dokładnie lekko na trawniku pasa omijając korek ;-) 
	 | 

Dzisiaj, 9:35 NATka koło Stadionu, Wrocław.  

Biedna przykuta łańcuchem i na zimnie.... 
	https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5a4186d40e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...28b73c0027.jpg  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |