![]() |
Cytat:
następnym razem i następnym. niestety w jeden dzień dobrego planowania się nie zrobi. pewnie jak pisalim trza będzie połączyć siły i pewnie ta kawa to jakoś w plenerze bardziej bo na Legnicę to czasu zupełnie nie będzie ;( teraz wyjechalim z Wro o 8.30 i powrót na 14. nie powiem, żebyśmy objechali nawet 30% tego co chciałem. mam nadzieję w przyszły weekend zrobić kolejny zwiad. dam znać jak wyjdzie. matjas |
To pierwsze zdjęcie to jakieś z 5 km ode mnie :). Jestem poza Legnicą :)
|
Cytat:
Ja uszywiście też przywiozę. No jakże inaczej :D :hello: |
No i ja jakąś cysterne przyciągnę :D
Coś się boje, że jak namieszamy, to spowodujemy taką explozję, że ino gruzy z zamku zostaną. http://africatwin.com.pl/images/icons/icon7.gif |
i nie sikać potem do fosy bo się spali pół wsi ...
|
Cytat:
po przygotowaniach alkoholowych na zlot widać, że i tak nie będzie komu jeździć w sobotę rano ;) matjas |
Nie, ale mam bardzo blisko do słupa.
|
Łooo ho ho widzę, że tu bimbrowników cała kupa. No to jakieś nieoficjalne mistrzostwa trunków regionalnych się skręci :D. No cóż widzę, że już nie ma co dłużej zwlekać z wpłatą bo impreza jednak musowo do zaliczenia ;).
|
Hej a ja tak zapytam z innej beczki są jeszcze jakieś wolne miejsca bo żonkę namawiam na wyprawę i nie wiem czy można się jeszcze załapać .
Oczywiście pytam się narazie z czystej ciekawości bo afri jeszcze nie kupiłem a nie wiem czy kochana małżonka wytrwa trasę 400 km na mojej gpz :) Jak nie patrzeć z zachodniopomorskiego kawał drogi a alko za dużo nie wsadzę chyba że w plecak pasażerki :P |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |