![]() |
Cytat:
Gdyby ktoś w tym czasie też tam siedział i nie miał co robić to może jakiś mini zlot się urządzi:p |
Talaxon też mi chodzi powtórka po głowie. Termin podobny co ostatnio.
Mam już jednego chętnego i trasę obmyslaną, aby była nieco inna od ostatniej. Tak Ci powiem, że jak sobie myslę o tych wszystkich miejscach w których dotychczas byłem to jednak Indie biją wszystko na głowę. Widoki porażają. Nawet ten hardcore na drogach wspominam z łezką w oku. Jak byśmy tak w Polsce jeździli to by nas w wiadomosciach zaraz pokazali jacy to nie odpowiedzialni jesteśmy itd, a punktów to chyba z 50 na godzinę.:) Tylko to beznadziejne żarcie spędza sen z powiek. |
https://lh5.googleusercontent.com/-1...o/DSC_0034.JPG
W tym temacie - slajdowisko z Himalai w najbliższą sobotę w MotoChacie na Podlasiu: http://africatwin.com.pl/showthread....205#post347205 |
indie tak czemu nie ...
ugaduję swoją panią na tę chwilę jestem na etapie "jak pojedziesz znajdź sobie jakąś ładną indyjkę i nie wracaj" no samo życie ale jestem dobrej myśli.
|
Talaxon odpowiedziałbym Ci coś na to, ale z wiadomych wzgledów sie powstrzymam. :)
Ja już obcykałem trasę, też będzie fajnie. Mam też jednego pewnego na wyjazd, a drugi się zastanawia, ale daje 80% że pojedzie. Trzeba tylko motki dogadać, a reszta to pikuś. Może dla odmiany na 500tkach pojedziemy tym razem? |
co do motocykli Мне все равно, ale wracamy na nich ?
|
No i wygląda na to, że bedziemy mieli powtórkę.
Motory już dograłem. Tym razem pojedziemy na 500 ccm. Bilety tanieją, rupie tanieją, nic tylko jechać. Zostało mi najtrudniejsze czyli dogadanie się z drugą połową :p i zamówienie takiej pogody jak ostatnio.:D Pasuje gdzieś załatwić Go Pro lub coś w ten deseń. |
no to my byli :)
1 Załącznik(ów)
podziękowania dla Jarka i Tomka za ciekawy i pełen wrażeń wyjazd :bow: :haha2:
|
A ponieważ świat jest mały to się w tych Himalajach spotkaliśmy. Nawet dwa razy :)
|
Sambor świat jest za mały
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:12. |