![]() |
Najbliższe zapisy na kanapy dopiero w Lipcu/Sierpniu, tera ponoć ma co innego na głowie ;)
|
Cytat:
P.S. MOTOMYSZA - Twoja Afryka jest również !!!ZAJEBISTA!!!:D Mam takie samo malowanie, ale białe boczki, czerwone gumy, podwyższenie sprzęta i reszta powodują u mnie wielką zazdrość:drif: |
Cwiru musiałbyś usiąśc na niej, ja przy 186 cm wzrostu ledwo ziemi sięgałem :D
|
Ja mam 185cm i moja mogłaby być trochę wyższa:D
Wizualnie Motomyszowa Africa podoba mi się najbardziej ze wszystkich jakie widziałem (przynajmniej z daleka:p:p:p) |
Opinia siedzenia Zetjohny`ego
5 Załącznik(ów)
Obijając siedzenie u Zetjohny`ego obiecałem wrzucić na forum moją opinię. Trochę to trwało ale mam nadzieję, że dzięki temu opinia jest bardziej wiarygodna.
Siedzenie jest obite bardzo starannie i na mój gust super wygląda. Zostało opracowane przez telefon, bez żadnych przymiarek. Jak już zdążyłem sprawdzić nie nasiąka wodą w czasie deszczu (moje poprzednie siedzenie było jak gąbka). Ciężko jest wyrażać opinie na temat wygodny - jak wiadomo każdy inaczej reaguje:D Mój najdłuższy test drogowy to 1500 km, 16h w siodle. Do 600 km było świetnie, niczym na fotelu przed telewizorem. 600-1200 - zacząłem się przesuwać w przód, tył. 1200-1600 - doszło przesuwanie na boki:D Nie sądziłem, że zauważę tak wielką różnice (na plus:bow:) w porównaniu do mojego starego siedzenia. Jednym słowem dla mnie bomba! Testy off-roadowe także zostały poczynione. Kanapa jest sporo poszerzona ale mimo to nie przeszkadza ani trochę w czasie jazdy na stojaka. Na koniec wrzucam parę fotek (nieco zabrudzona, żeby nie było, że materiały kiepskie:D) Dodaję, że ważę 74-78 kg a siedzenie jest zrobione z kombinacji pianek 110 i 140. |
Dopisz ile ważysz i jaka gęstość gąbki została użyta.
|
I może jeszcze kilka słów a propo przeszyć??? Podobno dość mocno obcierają przy dłuższych przelotach..
|
Mi te szwy na kantach kanapy deko przeszkadzaly w komfortowej jeździe. Ale przetrzeć się nie przecierały
|
Jesli chodzi o szwy to nie zwrocily mojej uwagi w czasie jazdy. To chyba znaczy, ze nie przeszkadzaja ;)
Dzieju - gestosc gabki dopisze jak sie dowiem od Zetjohny'ego. |
Cytat:
Testowałem jego kanapę i stwierdziłem że optymalna gęstość dla moich 82kg to 90-100 , 110 wydawała się ciut przytwarda. Stąd moje pytanie o wagę i parametry wnętrza kanapy. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |