![]() |
Bana dostał :-)
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Zabieram je ze sobą (wersja 2x30L) w test na dystansie na początek 8.000km |
to może ja się za to pochwale się dobrą.. recenzją bo co Tu mówić był to naprawdę.mega ekstremalny test...
Cytat:
|
Cytat:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=33534 Postaram się zrobić to jak najszybciej. |
Dobra a jakaś konkretna propozycja sakw do NAt bez stelaży tak by plecaczek się zmieścił i nie odpadło przy 200 :)
|
Cytat:
|
Taki temat:
Sakwy a rysowanie stelaża czy też plastików w wersji bez stelażowej. Tydzień temu był mój pierwszy raz z sakwami. Wcześniej kufer lub rollbag. A że lało mocno dwa dni i jeździliśmy też trochę po szutrach to mokry piach / kurz /błoto, który dostał się między sakwę a stelaż działał jak papier ścierny i malowanie na stelażu miejscami zeszło. Teraz tym bardziej cieszę się, że zdecydowałem się na sakwy + plus stelaż a nie np. rogal. Stelaż okleje sobie taśmą i będzie ok. Może nie najładniej ale działa. Jak Wy sobie z tym radzicie? Zwłaszcza w wersji bez stelażowej |
Afra bez rys to jak Więckiewicz o twarzy dziecka. Nie do pomyślenia. 😉
|
A robicie sobie oparcie z bagaży na plecy? U mnie przy jednej z kombinacji robi się całkiem spore i wygodne oparcie i jest zaj...ście.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |