![]()  | 

Według mnie nic takiego nie wykupicie w Polsce, ale chętnie porozmawiam z osobami, którym jednak udało się kupić:) 
	 | 

Wg mojej skromnej wiedzy , tez nie:) Za to dwa razy milicjaniery kazachskie mnie o ichnią strachowkę pytali.:) 
	Ps. Zielonej karty oglądać nie chcieli.:) Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka  | 

Dobra już wiem że strachowkę trzeba kupić - dobrze że temat się rozwinął. 
	Może ktoś zna jakieś fajne miejsce na nocleg (Pensjonat, Motel) koło przejścia granicznego Buraczki na Łotwie - żeby było jakieś smaczne jadło i piwko w niewygórowanej cenie, tak na pierwszy nocleg. Grzebałem w bookingu i nic nie ma - klepnąłem tak dla spokojności w miejscowości Rzeżyca ok. 65 km od granicy.  | 

Cytat: 

| 

1 Załącznik(ów) 

Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi. 
	Które jest lepsze na Łotwie: Buraczki czy ĐŁĐąŃНинка Czy to przejście Rosja - Kazachstan działa bez problemu?  | 

3 Załącznik(ów) 

Jutro start. Krowka zapakowana na 2 osoby. 
	 | 

Koledzy wczoraj wrócili z Kazachstanu.  
	Przygotujcie się na upały. Zawsze jednak możecie trochę schłodzić się w Kirgistanie . Oni tak zrobili. Szerokiej drogi :at:  | 

Przemo, stary coś Ty tam zapakował 😁. Powodzenia i daj cynę jak poszło z Почта России. 
	 | 

Od jutra bede namierzal i atakowal poczte. 
	Sakwy maja po 45 litrow i dedykowane na wyjazd dwuosobowy i tak sie spakowalismy z kobita. Dodatkowo weszly spiwory, materace, namiot - na zywo troche mniejsze :) Dzis 7 godzin na granicy po stronie Rosyjskiej. Pomimo omijana kolejek ze 3 gdziny doslownie nie dzialo sie nic , nikt sie nie przesunal nawet o centymetr - masakra. Potem jazda caly czas w deszczu. Plan sie rypnal o 300 km wykonania.  | 

Lipa. Trzymajta się i szerokości. 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |