![]()  | 

Planuje swój wypad do Czarnogóry 21.06, jako że jest to niedziela to mam pytanie o stacje benzynowe. Czy działają normalnie w niedziele i jak z płatnościami kartą? Chodzi mi o Węgry, Bośnię, Chorwację, Serbię i Rumunię. Powrót mam też w niedzielę stąd ta Rumunia. Miejsc do zwiedzania dzięki temu wątkowi mam całą masę, jak na tydzień. 
	 | 

Rumunia, Węgry i Chorwacja działają normalnie żadnych anomalii nie zauważyłem. Podejrzewam że postałych podobnie 
	 | 

We Włoszech w zeszłym roku dwa razy wypluło mi kredytówkę a stacje tylko automatyczne i ciężko było moto zatankować za sto euro, no bo przecież reszty to dziadostwo nie wydało. Nikt nie miał rozmienić. Dopiero w kawiarni mieli choć wyszło mi to na dobre. Tam wszystko było dobre od kawy i rogaliki po kelnerkę... 
	 | 

Racja Włochy i te ich automatyczne stacje:( Kiedyś straciłem 20€ bo jak to u nich coś tam nie działało a właśnie rozpoczynali przerwę południowa to mnie olali i kazali czekać 3h 
	 | 

SRB, BIH, MNE bez obaw w niedzielę. Raczej wszystko otwarte. 
	 | 

A może ma ktoś namiary na jakiś sprawdzony hostel lub jakąś kwaterę w Belgradzie. Najlepiej w miarę blisko centrum i w rozsądnej forsie. Chcemy spędzić tam wieczór w drodze do Macedonii. 
	 | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

W domu mam ze dwie książki i obstawiam, że przewodnik tez się znajdzie. 
	Planujesz wyjazd, czy chcesz się dokształcić?  | 

Jeśli pojedziesz na przełomie lipca i sierpnia to się fajną furą przejedziesz ;) 
	A jak mi maila podeślesz to może coś dostaniesz w zamian...  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |