![]() |
No to jest tak, piernik Diverek omamił:beer: Cię Brunetko jakimś lustrem i kilkoma L-kami sam se kupił motora a Ty bendziesz plecaczkiem. Nie daj się !!:mur: niech kupuje motóra i basta no i jeszcze bezczelnie kazał Ci kwity zdawać:umowa:, nie no omamicel i sekciarz z niego:D.
|
Cytat:
Czy ja o czymś może nie wiem :D Chyba zaszkodziły Wam LODY :drif: Co do mojej osoby i do plecaczka, no to może czasami Diverek będzie miał zaszczyt mnie poprosić o to żebym była pasażerką :haha2::haha2::haha2: Narazie chyba będzie ciężko z kupnem drugiego motoru. Jak narazie zostanie mi pożyczanie od szwagra, ale jego nie da się zabardzo polatać po dziurach :) Ale może jutro pojadę z SEKCIARZEM , na poligon i potrenuję "stawianie na nóżkę" bez wywracania się. Bo przy moim wzroście (170 cm) jest troszkę ciężko, jak mam Africzkę między nogami ( bez skojarzeń proszę :D) to stoje na paluszkach, wystarczy że lekko się przechylę - ciut zadużo, i już lecę !!! Chyba muszę sobie wymyślić jakąś podpórkę przy stawaniu :) Ale dam radę, kiedyś trzeba się kiedyś nauczyć, tylko teraz to nie mam kiedy, bo Diverek taaaak się rozjeżdza że ledwo co w domu jest :at: Szkoda że mnie nie było z Wami na ostanim zlociku, bo słyszałam że były same "ciacha" :D:D:D więc bym u któregoś zasięgneła praktyki przy stawianiu nóżki :haha2: Tak więc chłopaki kiedy następny zlocik !!! :at: p.s przy naszym pierwszym spotkaniu, będę musiała się przedstawić po "avatarze" bo mnie nie poznacie ;) |
To kiedy ten zlot?? ;)
I tak jak piszesz diverek teraz to wszędzie blisko ;) |
Cytat:
przód też- ale ja o podobnym, wzroście nie obniżałem |
Jak dla mnie może być na weekend :at:
|
Cytat:
Poważnie można :) bez żadnych dodatkowych kosztów ??? To Diverek coś mnie nawkręcał że trzeba coś dokupić. Więc kiedy spotkanie - zabieram walizkę z narzędziami i działamy przy obniżaniu Afriki :haha2: Tylko ciiicho żeby Diverek nie słyszał bo nas :vis: jak dla mnie żeby była choć o 2-3 cm obniżona to było by już super. czuła bym się bardziej pewnie. |
Panowie, no żesz kurka wodna, gdzie wasza solidarność? Chcecie Diverkowi z Afryki choppera zrobić? Gdzie są moderatorzy? :dizzy::haha2:
|
Ferdziu mój kochany żaden choper czy jak to tam się piszę,
chłopaki poprostu dbają o płeć piękniejszą :D A Diverka nie zbawią te 3 cm , tych cm-rów ma tu i tam więc sobie nadrobi w czymś innym :haha2: |
diverek się zdziwi jak mu z Afryni BMXa zrobicie ;)
|
Hej Brunetka!A jak tam z ta kolezanka co mi Diverek obiecal:rolleyes:?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |