06.10.2013, 21:47 | #231 |
droga jest celem
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
Dzięki wszystkim za ten czas! Było super! Kinia, Mygosia, Raf - następnym razem to my wygramy
Duża buźka dla wszystkich:
06.10.2013, 22:01 | #232 |
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
|
Dzwonilem do Thorgala, jest ok, ma chyba zlamana kosc strzalkowa, ale jeszcze nie widzial RTG
oprocz tego zkrecony kark-tak mi mowil Nie moze ruszac szyja, ale nie bierze ani kroplowki,ani przeciwbolow-wiec jest ok.-chlopak jest twardy noga narazie w gipsie,ale tylko pod kolano nie jest zle, na miejscu Polica i Strazacy mysleli,ze bedzie duzo gorzej po takim uderzeniu przez osobowke.
06.10.2013, 22:03 | #233 |
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
Online: 4 miesiące 2 tygodni 14 godz 11 min 45 s
|
Organizatorom wielkie podziękowania za włożoną pracę.
Ekipie z offa podziękowania za wspólnie przelany pot. Wszystkim obecnym podziękowania za stworzenie atmosfery Dla Thorgala dużo zdrowia! P.S. Może moja cola nie była zła ale storpedowała mnie Twoja tequila!
"A jeśli nie znajde w swej głowie rozumu to paszport odnajde w szufladzie..." Ostatnio edytowane przez Lepi : 07.10.2013 o 04:19 Powód: Pomyłka. |
06.10.2013, 22:34 | #234 |
Miasto: Krakow
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 miesiące 4 tygodni 13 godz 42 min 14 s
|
Dziękuję wszystkim za wspaniałą imprezę. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Throgala.
Puszek, Dunia, dziękuje za poprowadzenie do Krakowa ciekawymi szuterkami. |
06.10.2013, 23:12 | #236 |
Miasto: Inowrocław
Motocykl: RD07a
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 9 min 5 s
|
Właśnie dojechaliśmy
Dzięki wielkie za super impreze, która potrafi trwać bardzo długo |
06.10.2013, 23:32 | #237 |
Niepozorny
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
Online: 4 tygodni 1 dzień 1 godz 27 min 10 s
|
Jako stary i zgryźliwy tetryk - mam za złe:
- organizatorom, że pomimo włożonej pracy i słonecznej pogody za dnia, nie potrafili załatwić cieplejszych nocy - było kurewsko zimno - gospodarzowi ośrodka, że nie uprzątnął kup ludzkich z terenu ośrodka, w których z lubością wytarzała się moja suka - Afryka - współtowarzyszom biesiady, za kosmiczne drinki, po których padłem do snu w stylu " sciętej sosny" ( Atomku- Twoja ziołowa nalewka wciąż zalega na moich kubkach smakowych ) Puszkowi dziękuję za ożywioną wymianę poglądów przy stoliku Uwaga: znaczne nagromadzenie osobników z niebieskimi nickami i ich potajemne knucie po pokojach zwiastuje następne rewolucyjne zmiany na forum Thorgal -życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Osobiście mam przekonanie, że któraś z nich kiedyś mnie zabije. Twojej to się nie udało i mam nadzieję, że to wyczerpało pasmo Twojego pecha
07.10.2013, 01:17 | #238 |
Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Online: 6 miesiące 1 tydzień 4 dni 23 godz 54 min 30 s
|
tedix86. Tobie jako przedstawicielowi organizatorów dziękuję za beztroskie dwa dni, choć bania na wejście i Sołtysowe słowa: "do dna" nie wróżyły nic dobrego .
Dzięki Wolly za przygotowaną trasę po okolicy. Jednak kościół w Inowłodzu z 1086 jest starszy o 57 lat od katedry w Tumie Dzięki Nowy za zaproszenie kapeli! taka muzyka na żywo to smaczek; zdrowo pohasałem z długowłosą Lepi Dzięki Krzychoo za jazdę tam, a Ekipie z Lubartowa za odwrót. Wszyscy mili, uśmiechnięci...Takie kontakty to tlen dla Forum |
07.10.2013, 01:55 | #239 |
Autobanned.
|
Dzięki za impre. Kwital powaliła mnie jak zwykle Twoja mikstura.
Thorgal = zdrowia! Wiadomo, że takiego wojownika nie złamie byle pipa...
07.10.2013, 08:16 | #240 |
El Mariachi
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
Tak więc dopiero dzisiaj byłem w stanie opanować dygotanie rąk, wiec piszę.
Bardzo dziękuję za jak zwykle przednią imprezę. Organizatorom-Spisaliście się na medal. Dopełniła się moja żądza kontaktów z ludźmi ponoć było wielu uczestników. ADHD w sobotę jak dopadłem moto było straszne. Dupsko jeszcze pobolewa. Dzięki za jazdę i czapka z głowy dla Kijany że opierdzielił z nami to na AT(jesteś walnięty i to zdrowo). Jeszcze raz dziękuję Thorgal -szybkiej rekonwalkescencji-co po tylu zmartwionych głowach na FAT twoim wypadkiem będzie gwarantowane.